video – imagini filmate cu drona pe autostrada demolată între sibiu și orăștie. cum arată cu o lună înainte de redeschidere

autostrada demolata sibiuAsociația Pro Infrastructură a publicat marți după amiază imagini video de pe șantierul unde se fac lucrări de refacere a autostrăzii demolată între Sibiu și Orăștie pe tronsonul Săliște – Cunța.  Se poate observa cu ușurință că lucrările sunt departe de a fi finalizate în curând.

CNADNR și-a asumat public faptul că până la finele lunii septembrie va reda traficului lotul trei al autostrăzii Sibiu – Orăștie, acolo unde s-a demolat efectiv o bucată din drum. Cei de la Asociația Pro Infrastructura au realizat luni, 22 august, o filmare video din aer cu ajutorul unei drone mobile, filmare care arată în ce stadiu sunt lucrările efectuate de CNADNR. ”Redeschiderea lotului 3 a autostrazii A1 Orastie-Sibiu trebuie sa reprezinte o prioritate in vederea reducerii gradului de risc a participantilor la trafic pe sectorul de drum Cunta-Saliste. CNADNR si-a asumat un termen destul optimist (30 septembrie), pe care speram sa il respecte”, au scris reprezentantii Pro Infrastructura pe pagina oficiala de Facebook.
”Daca vor mai fi constatate si alte deficiente pe acest lot de autostrada dupa refacerea celor 220 metri, este preferabil ca ele sa fie remediate ‘sub trafic’, cu restrictiile corespunzatoare aferente pentru garantarea unui grad acceptabil de siguranta a circulatiei”, mai susțin cei de la Asociatia Pro Infrastructura.
Rămâne de văzut dacă lucrările vor fi gata până în 30 septembrie, atunci când teoretic are loc redeschiderea lotului 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu