con-a lui bulboacă merge bine. creștere semnificativă în primul semestru pentru compania sibiană

mircea bulboacaCompania de construcții care are sediul în comuna Șelimbăr are o cifră de afaceri impresionantă pentru primul semestru al anului în curs. CON-A deținută de afacerisul sibian Mircea Bulboacă a înregistrat o creștere de 20 de procente a afacerilor.

Compania de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, una dintre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români, a realizat în primul semestru o creştere de aproximativ 20 la sută a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinută de proiectele în desfăşurare, anunta zf.ro.
Constructorul sibian mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 300 milioane lei, mai mult cu aproape 20 la sută faţă de anul trecut, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.
Iniţial, compania îşi bugetase pentru acest an o creştere de aproximativ 10 procente a afacerilor faţă de 2015, când CON-A a raportat o cifră de afaceri de 251,5 milioane lei, un câştig net de 16,5 milioane lei şi un număr mediu de 499 de angajaţi, conform mfinanţe.ro.
„Evoluţia pozitivă a afacerilor în prima par­te a acestui an se datorează celor două pro­iec­te mari în execuţie, stadionul Ion Oblemen­co din Craiova şi stadionul din Târgu-Jiu, dar şi altor lucrări mari executate pentru bene­ficiari privaţi, în principal companii multi­na­ţionale. De la începutul acestui an am finalizat mai multe lucrări, dintre care cele mai im­portante sunt în domeniul industrial, în Slatina, Sibiu şi Sebeş, un proiect de extindere şi modernizare pentru com­pania Transavia, dar şi moderni­zarea unui stadion mai mic, în judeţul Alba, la Cugir“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A.

Ultima oră

Comentariul meu