vremea în următoarele două săptămâni în zona sibiului. meteorologii ne dau vești bune

arteziana piata mareÎn ciuda faptului că la acest început de săptămână există șanse mari să ne confruntăm cu ploi torențiale, pentru următoarele două săptămâni meteorologii prognozează că temperaturile nu vor scădea prea tare, iar probalitatea de a avea precipitații însemnate este mică.

În Transilvania, pentru perioada 22 august – 4 septembrie, în prima zi temperaturile maxime vor fi, în medie regională, de 28-29 de grade, apoi vor scădea ușor, astfel încât în perioada 23 — 26 august acestea se vor situa în jurul a 26 de grade, anunta agerpres.ro. Din 27 august și până la finalul lunii august valorile termice diurne vor crește ușor până la medii de 29 de grade, după care va avea loc o ușoară răcorire a vremii.
Temperaturile minime vor avea valori medii în jurul a 14 grade, exceptând nopțile din perioada 25 — 27 august și cele din 3 și 4 septembrie când vor fi mai scăzute. Luni, 22 august și marți, 23 august vor fi averse pe arii relativ extinse, izolat însemnate cantitativ, apoi probabilitatea de apariție a ploilor va fi mică.
La munte, în primele 4 zile ale intervalului, temperaturile maxime nu vor avea modificări semnificative și se vor situa la o medie de 18 grade, apoi vor crește spre medii în jurul a 20 de grade, în perioada 28 august — 1 septembrie, după care vor marca o scădere ușoară.
Temperaturile minime vor avea în medie valori de 12 grade, exceptând nopțile din perioada 24 — 27 august și 3 — 4 septembrie când vor fi la medii de 9-10 grade. Luni, 22 august și marți, 23 august, vor fi averse pe arii relativ extinse, local însemnate cantitativ. Ploi slabe și pe spații restrânse vor apărea și în restul intervalului, în special în zilele de 24 și 25 august, precum și în perioada 30 august — 4 septembrie.

Ultima oră

Comentariul meu