Odrasla lui Cioabă a intrat la Facultatea la Drept în ciuda mediei mici la Bacalaureat. Ce avantaj a avut

bogdan cioabaSingurul fiu al regelui internațional al romilor, o să studieze din această toamnă la Facultatea de Drept a Universității Lucian Blaga din Sibiu. În ciuda faptului că a absolvit bacalaureatul cu 6,18, Bogdan Cioabă a fost admis pe unul dintre locurile speciale pentru rromi.

În ciuda faptului că a luat Bacalaureatul cu 6,18, din toamna  Bogdan Cioabă este student la Drept.
Bogdan a dat admitere la Facultatea de Drept a Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu si, desi a facut cerere pentru a ocupa unul din locurile speciale pentru rromi, tanarul a obtinut o nota bunicica si la proba scrisa, anunta wowbiz.ro. Astfel, Bogdan a fost declarat admis la facultate, cu media 6,69, obtinuta din nota de la Bac – 6,18 si nota de la proba scrisa -7,20.
Conform informatiilor de pe site-ul facultatii, proba scrisa a constat in “verificarea competentelor lingvistice si a rationamentului logic”.
Bogdan Cioaba este singurul fiu al celui spranumit „regele rromilor”, Dorin Cioaba. Despre baiatul „regelui” s-a scris ca este unul dintre  tinerii care se scalda in bani, el aparand la volanul unor super bolizi si fiind imbracat si accesorizat mereu numai cu lucruri de fite, care valoreaza fiecare in parte mici averi.

Ultima oră

Comentariul meu