turistă din germania căzută într-o prăpastie pe creasta făgărașului. a fost găsită moartă

creasta-fagarasuluiO turistă de naționalitate germană și origini din România, a căzut vineri seartă într-o prăpastie de aproximativ 200 de metri, undeva pe creasta Făgărașului, în munții cu aceeiași nume. Salvamontiștii sibieni și argeșeni au plecat încă de vineri seară după ea, dar când au ajuns la fața locului aceasta era decedată.

O turistă din Germania, de origine română, a căzut, vineri seara, într-o prăpastie de 200 de metri, în Munţii Făgăraş, iar salvamontiştii din Argeş şi Sibiu, care au plecat în căutarea sa, nu pot ajunge în zonă decât după mai multe ore de mers pe jos, intervenţia cu elicopterul nefiind posibilă, anunta mediafax.ro. Reprezentanţii Salvamont Sibiu spun că turista de origine română, stabilită în Germania, se afla, împreună cu alţi trei prieteni, pe Creasta Făgăraşului, deasupra Lacului Podul Giurgiu. De acolo a şi căzut în gol, într-o prăpastie de peste 200 de metri adâncime.
Zece salvamontişti din Argeş şi Sibiu au plecat, vineri seara, în căutarea femeii, dar când s-a ajuns la fața locului aceasta era decedată. Turista, care avea aproximativ 45 – 50 de ani şi era originară dintr-o familie de saşi din zona Făgăraşului, a fost preluată de către Serviciul de Medicină Legală, iar celelalte trei persoane cu care venise în România urmează să o identifice, au declarat surse judiciare.
13 salvatori montani din judeţele Argeş şi Sibiu au participat la acţiunea de recuperare.

Ultima oră

Comentariul meu