Weekend la Sibiu. Evenimente faine și rost de multă distracție

ursus cotton pubSibienii au și în acest weekend parte de multe evenimente variate și pe toate gusturile. Fie că vorbim de raliu retro sau cursa 2×2 Race de la Bâlea Lac, fie că vorbim de super party-ul ce se anunță vineri seară la Cotton Pub cu Pascal Junior, Sibiul rămâne o opțiune serioasă pentru petrecerea timpului liber și în acest final de săptămână.

Cine e îndrăgostit de muzica de club nu are voie să rateze show-ul de vineri seară de la Ursus Cotton Pub. La platane vine unul din cei mai tari DJ ai momentului din România, așa că ar fi bine să vă faceți rezervări din timp ca să prindeți un loc în pub și să îl vedeți la treabă pe DJ Pascal Junior. Tot aici sâmbătă distracția continuă cu DJ-ii rezidenți.
Mai multe detalii AICI!

Weekend fain și la Imperium
Distracție mare se anunță și la Imperium Live. Vineri avem ”Matli Show”, iar sâmbătă în pub-ul de pe Bălcescu este seară de Acoustic Band. Pentru ambele seri puteți să vă faceți rezervări la numărul de telefon 0369.454.690.

Seară ungurească la Complexul Sportiv Luceafărul
Cu ocazia Zilei Sfântul Ștefan Asociația Maghiarilor din Sibiu – HÍD / Centrul Cultural Maghiar, împreună cu partenerul său Complexul Sportiv Luceafărul invită publicul la o seară ungurească.
Mai multe detalii AICI!

Sibiu Rally Challenge. Adică raliu retro
Între 18 și 20 august un număr 72 de echipaje din 8 țări vor lua startul la Sibiu Rally Challenge. Cea mai veche mașină este un Austin 20/4 Sedan Tourer din 1924.
Mai multe detalii AICI!

2×2 Race la Bâlea Lac
Un număr de 430 de alergători din România, Franța, Polonia, Spania, Marea Britanie, Elveția, Republica Moldova, Ungaria și Bulgaria vor lua startul pe 20 august, la cea mai spectaculoasă cursă de alergare montană de la noi din țară.
Mai multe detalii AICI!

Ziua Portului românesc sărbătorită din nou la Gura Râului
Gura Râului şi-a făcut un nume din păstrarea tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti, iar portul românesc al satului se încearcă a fi păstrat şi transmis mai departe cu sprijinul bisericii şi al autorutăţilor locale. Duminică, 21 august 2016, va avea loc a-IXa ediţie a Sărbătorii Portului românesc de la Gura Râului. Mai multe detalii AICI!

Începe ”Târgul de case – Grădină şi peisaj în satul tradiţional”
Ajuns la ediţia a VIII-a, Târgul de case – Grădină şi peisaj în satul tradiţional este un eveniment ce îşi propune încurajarea construcţiilor făcute după tipare tradiţionale din punct de vedere arhitectural.
Mai multe detalii AICI!

Ultima oră

Comentariul meu