video – s-au tras la sorți norocoșii care vor bea cafea gratis la noul hug the mug din sibiu

vlcsnap-2016-08-19-19h34m50s206Peste 300 de persoane au răspuns invitației noastre de a participa la cel mai mare concurs cu premii în cafele din Sibiu. Dintre aceștia numai 31 au fost eligibili și au intrat în cursa pentru premiile oferite de noua cafenea Hug The Mug de pe Bălcescu, iar trei dintre ei au fost mai norocoși.

Pentru că și-au dorit mult ca deschiderea noului Hug the Mug pe Bulevardul Nicolae Bălcescu să fie  un prilej de bucurie pentru toată lumea, patronatul cafenelei a decis să pună la bătaie nu mai puțin de 60 de cafele gratuite pentru trei dintre cititorii Ora de Sibiu, împărțite în trei premii, Locul I -30 de cafele Hug the Mug, Locul II 20 de cafele Hug the Mug și Locul III 10 cafele Hug the Mug.
Deși au fost sute de distribuiri, doar 31 de participanți s-au înscris cu adresa de email pe lista de concursuri Ora de Sibiu, pentru a câștiga unul dintre cele trei premii oferite de Hug the Mug și pentru a fi notificați cu ocazia fiecărui concurs organizat de pe Ora de Sibiu.hug the mug balcescu
Astfel vineri în jurul orei 15, s-a efectuat tragerea la sorți, chiar la sedilul noii cafenele din oraș. În transmisiune directă pe pagina noastră de Facebook, cu ajutorul aplicației Random Number s-au stabilit și câștigătorii cele trei premii oferite de Hug the Mug.castigatori
Premiul I – 30 de cafele Hug the Mug, revine lui Dragomir Irina, Premiul II – 20 de cafele Hug the Mug s-a atribuit Alexandrei N., și Premiul III – 10 cafelel Hug the Mug mege către Andrei Epure. Cei trei vor fi contactați pe email pentru a afla exact cum vor intra în posesia premiilor câștigate.
Urmăriți mai jos înregistrarea transmisiei live cu tragerea la sorți de vineri.

Ultima oră

Comentariul meu