VIDEO – Din ciclul ”taximetriștii sunt șoferi cu tupeu la Sibiu”. Imagini surprinse în direct la Piața Cibin

taxi1Ora de Sibiu a montat o cameră de live-streaming preț de 33 de minute în zona Pieței Cibin din oraș. În imaginile transmise în  direct am surprins șoferi care au întors pe linia continuă, care au parcat pe unde i-a tăiat capul sau care au întors în mijlocul intersecției. Dintre aceștia doi taximetriști au fost cei mai ”meseriași”.

Vineri după amiază, puțin trecut de ora 17.00. Trafic lejer și locuri de parcare libere în zona Piața Cibin. Am decis să dăm drumul la o transmisie live video ca să arătăm tuturor cum se circulă și cum parchează șoferii în zonă. Zis și făcut. Am montat camera video undeva de unde să se poată vedea bine intersecția din zona parcării de vizavi de Piață și am dat drumul la transmisie ca să vedem cum se comportă șoferii și pietonii deopotrivă în trafic. Speranțele noastre de a nu găsi exemple negative de cum nu se conduce în trafic sau de cum nu se parchează mașina s-au spulberat în câteva secunde. Prin zonă a trecut și un echipaj de poliție care a amendat un șofer indolent, dar după ce polițiștii au plecat, a început ”distracția”. Întoarceri pe linie continuă, mașini parcate pe trotuar sau pe loc nepermis și multe alte exemple. În mai puțin de 20 de minute polițiștii ar fi lăsat fără permis de conducere cel puțin 4-5 șoferi.

YouTube video

Taximetriștii, cei mai ”meseriași”
Dintre toți șoferii care au încălcat regulile de circulație atenția ne-a fost reținută de doi taximetriști. Unul a găsit de cuvință după cum observați din imaginile de mai sus, să lase mașina fix pe trecerea de pietoni și fix la intrarea în parcarea la Piața Cibin. După câteva minute a dat puțin mai în spate și a blocat sensul de intrare. Și a stat omul acolo aproape 6-7 minute puse cap la cap. Ca să nu se lase mai prejos, un coleg de breaslă al acestuia a oprit mașina aproape de mijlocul străzii. Și-a lăsat clienții și apoi ce credeți că a făcut? A întors omul în intersecție, că deh el e taximetrist și îi este permis orice.
Totuși pe lângă taximetriști în cele 30 de minute de transmisie live am mai dat și peste alți șoferi la fel de ”meseriași”. Urmăriți înregistrarea transmisiei live mai jos ca să îi vedeți.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu