trei sponsori continuă să fie alături de csu sibiu și în noul sezon

fani csu sibiuDoi dintre sponsorii secundari pe care CSU Sibiu a contat și sezonul trecut, au anunțat că vor susține echipa și pentru anul competițional 2016 – 2017. De asemenea lângă echipă vine și Profelis, firmă ce a anunțat și ea vineri că e alături de gruparea galben albastră.

ARIA continuă parteneriatul cu BC CSU Sibiu și în sezonul 2016-2017 și susține sportul de perfomanță sibian. Alături de echipa de baschet rămâne și ConCasa, iar Profelis devine susținătorul baschetului sibian.
După  un sezon în care au fost alături de Clubul nostru de baschet, Centrul Aria rămâne unul  din partenerii importanți ai echipei din Liga Națională de Baschet Masculin.
”Aria merge alături de CSU pe drumul către performanță și succes. Începând cu anul trecut ARIA a demarat un proiect de sprijin și suport pentru sportul sibian de performanță. Primul sezon  de parteneriat cu CSU ne confirma faptul că avem obiective comune pe care le vom urmări și sezonul acesta: încurajarea copiilor, tinerilor către sport, către echipa, adunarea sibienilor în jurul echipei și în ARIA. Ne dorim cu toții un joc bun, sala plină și entuziastă, o clasare cât mai bună la finalul sezonului”, a declarat Radu Costea, director operațional Centrul Aria.
Centrul ARIA este un centru de sănătate care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, deopotrivă sportivilor amatori și sportivilor de performanță, persoanelor fizice și companiilor. ARIA oferă servicii medicale de înaltă performanță prin ARIA Clinic (policlinica) și ARIA Recuperare (baza de reabilitare medicală și centrul de excelență de reabilitare sportivă), servicii de întreținere a formei fizice prin ARIA Sport (Săli specializate de sport) și ARIA WELLNESS (piscină și spa), servicii educaționale prin ARIA COMUNITATE (școala după școală, acțiuni sociale, training), servicii hoteliere prin ARIA PALTINIS (cazare, teren de sport, sală de conferință, team building) și sport de performanță prin CS ARIA pentru SPORT (sectii sportive și competiții). Întins o suprafață de 12.000 mp și dotat cu echipamente moderne, CENTRUL ARIA pune în serviciul comunității,  expertiza și experiența a mai mult de 120 de specialiști (medici, terapeuți, antrenori, tehnicieni).
ConCasa, partener care s-a alăturat grupului de susținători ai  baschetului sibian tot în sezonul trecut, continuă colaborarea în vederea creșterii performanței echipei noastre.
“Am trăit emoțiile din timpul meciurilor de baschet, m-a încântat bucuria victoriilor și nici chiar după înfrângeri nu am rămas cu un gust amar datorită publicului minunat din Sala Transilvania, și a dăruirii arătate de întreaga familie BC CSU Sibiu. Baschetul sibian are o îndelungată tradiție, iar eu am considerat firesc să fiu alături și să susțin BC CSU Sibiu. SC CON CASA SRL va fi și în sezonul acesta una dintre companiile sibiene care se implică și sprijină singura echipă care mai reprezintă orașul nostru, la nivel național, în primul eșalon. Urez succes și multă putere de muncă întregii echipe BC CSU Sibiu în noul sezon”, a declarat administratorul S.C. CON CASA S.R.L. Sibiu, dl. ing. Sorin Gheorghe.
ConCasa este o societate sibiană de construcții civile cu o vechime de peste 10 ani în acest domeniu.
Alături de echipa noastră vine și Profelis.
“Prin parteneriatul pe care l-am făcut cu echipa de baschet sibiană ne dorim să devenim unul dintre susținătorii sportului sibian, să investim în valorile sportive locale. Am ales baschetul deoarece e unul din simbolurile sportive ale Sibiului și în același timp unul din sporturile îndrăgite de sibieni de toate vârstele. Cred că e important să susținem sportul în general, și în mod special cluburile locale, deoarece numai așa putem insufla tinerilor interesul pentru sport și dorința de a face mișcare prin practicarea unui sport într-un cadru organizat”, Nicu Vlădoiu, manager Punct de Lucru Profelis Sibiu.
Firma Profelis C&V SRL, cu sediul central în Sibiu, este o firmă care comercializează materiale de construcții, instalații și finisaje prin depozite proprii și echipa de vânzări în peste 18 județe din România. Prin gama de produse și servicii oferite, firma Profelis reprezintă o punte de legatură între producători și beneficiari asigurând ambelor părți operativitate și confort în procesul de vânzare-cumpărare.

Ultima oră

Comentariul meu