fotografia care ne arată că prima doamnă are aceeiași frizură ca și acum 50 de ani. ce îi recomandă hairstyliști

carmen iohannis votSoția președintelui Klaus Iohannis este mai mereu în centrul atenției mass-media și opiniei publice, așa că Prima Doamnă a început să pună din ce în ce mai mult accent pe vestimentație și imaginea sa. O fotografie făcută în clasa I ne arată însă faptul că doamna Carmen Iohannis avea aceeaiși frizură ca și în prezent.

Despre Presedintele Klaus Iohannis nu se poate spune ca surprinde pe cineva atunci cand iese in public. In ultimii 15 ani, de cand a ajuns primar al Sibiului si pana azi, Iohannis nu a schimbat aproape nimic la par sau stiul vestimentar. Sotia lui, Carmen, e cunoscuta ca o persoana care incearca sa fie mereu in pas cu moda.
Ceea ce o tradeaza pe Carmen Iohannis ca ar fi, de fapt, o tipa la fel de conservatoare ca partenerul ei de viata este stilul de tunsoare. O imagine cu sotia presedintelui pe vremea cand era in clasa 1 (acum aproape 50 de ani) indica faptul ca prima doamna purta exact aceeasi freza ca si azi. Chiar si fotografiile realizate in divesre momente ale vietii arata o Carmen tunsa aproximativ la fel, cu mici diferente date de moda anilor respectivi.carmen iohannis

Ce spun specialiștii despre imaginea lui Carmen Iohannis
Specialistii nu sunt surprinsi de alegerea lui Carmen Iohannis. Acestia spun ca aceasta a trebuit sa se supuna unor rigori cam toata viata, asa ca a incercat sa-si creeze un stil propriu care sa nu iasa din tipare si care, totusi, sa i se potriveasca.
“Pentru mine ca profesionist, dar si ca simplu cetatean, consider ca este foarte importanta imaginea Primei Doamne, ce mesaj transmite prin atitudine, tinuta si, fireste, coafura. Trebuie sa aiba un stil propriu, care sa o defineasca, sa o evidentieze din multime, sa fie, daca vreti, ca o semnatura aparitia sa in public. Doamna Iohannis, in plus, este si un cadru didactic, astfel ca, inainte de toate, trebuie sa mearga pe o linie clasica, sa fie un exemplu de imagine. Nu ar putea niciodata sa ajunga la extreme, fiindca ar incalca toate regulile, iar ea stie acest lucru! Carmen Iohannis si-a ales de mica, probabil, sa adopte tunsoarea clasica bob, intrucat, are un stil simplu, fara efervencente exagerate hairstylistice. In anii in care au trecut, ea s-a stabilizat pe aceasta linie a coafurii, intrucat a considerat ca i se potriveste. Acelasi lucru il cred si eu. Sotia presedintelui are un fir de par cu o textura normala si nu o ajuta sa il poarte lung! Sincer, nici nu i-ar veni bine, deoarece doamna Iohannis are un fel de a fi energic, caracteristic persoanelor active, care fac mult sport de intretinere. Acum, postura in care se gaseste nu ii permite nici atat multe derivatii, parul nu poate fi prea stilizat, coafura nu trebuie sa iasa din clasic sau elegant. Poate, as merge pe mai mult volum, cu varfurile ondulate, gen anii ’60,  dar aranjat pe trend-ul din ziua de astazi. Nu i-as recomanda deloc  culori deschise ale parului, poate doar puse in contrast, lumini si umbre, altfel, o imbatraneste. Pe de alta parte, inteleg si schimbarea usoara de look pe care si-a facut-o acum. Doamnei Carmen Iohannis i se adevereste regula hairstylistilor, “cu trecerea timpului, parul se scurteaza,culoarea ajunge spre natural, iar fata trebuie sa fie libera pentru  luminozitate”, asa ca a ales sa isi faca mici transformari la nivelul coafurii.  Nu a iesit prea mult din tunsoare, doar a incercat o stilizare, cu o prindere usoara la spate si un tapat in partea bretonului. In concluzie, nu iese din zona ei de confort, ci prefera linia clasica! I se potriveste perfect pentru o prima doamna si sunt sigura ca nu va indrazni mai mult, fiindca ar fi un dezastru!”, a declarat cunoscutul hairstylist Geta Marin pentru WOWbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu