video - weekend de excepție la ursus cotton pub din sibiu. vine pascal junior la platane

pascalAmatorii de distracție și muzică de club de calitate vor fi răsfățați în acest weekend în cel mai frumos pub din Sibiu. Cunoscutul DJ Pascal Junior vine aici să mixeze vineri seară.

Când au anunțat că luna august este una în care iubitorii muzicii de calitate ce trec pragul locației de pe strada doctor Ion Rațiu, o să aibă parte de surprize plăcute, cei de la Ursus Cotton Pub nu au glumit. Tonul distracției a fost dat pe 2 august, atunci când la Scool Student Party, la pupitru a venit Christian Lepah, unul din cei mai ”în formă” DJ la ora actuală. Vorbim de cel care este DJ oficial la U Nights TV Show și este invitat constant să pună muzică în cele mai în vogă cluburi din Capitală.
O a doua mare surpriză se va petrece chiar în weekendul care bate la ușă. Tot la Cotton vine un alt mare DJ din România. Vorbim de Pascal Junior, cel care promite că vineri seară show-ul oferit în pub-ul cel mai fain din oraș, o să fie unul de pomină.
Artistul este originar din Constanța, dar în momentul de față trăiește în Marea Britanie, acolo unde este student. Așa cum era de așteptat, domeniul care îl interesează este producția muzicală.
Chiar dacă școala i-a ocupat mult din timp, Pascal Junior a reușit să se folosească de oportunitățile din Anglia pentru a-și demara cariera, reușind să impresioneze atât publicul din țara natală, cât și pe cel din afara granițelor. Artistul s-a dedicat muzicii deep house, nu-disco, bass house și UK garage, dar se folosește și de alte influențe.cotton
Îl puteți vedea la treabă vineri seară după ora 22.00 la Ursus Cotton Pub din Sibiu. Tot aici weekendul continuă sâmbătă cu tradiționala petrecere ”Just a ordinary saturday”, așa că aveți motive întemeiate să faceți rezervări. Pentru acestea sunați la numărul de telefon 0752268866.
Mai multe detalii găsiți pe PAGINA OFICIALĂ de FACEBOOK  a celor de la Ursus Cotton Pub.

Ultima oră

Comentariul meu