update galerie foto: wizz air a inaugurat vineri baza din sibiu. din weekend zburăm spre nuremberg, memmingen, milano şi madrid

wizz curse noi sibiu
Compania Wizz Air împreună cu Aeroportul Internațional Sibiu, organizează vineri o conferință de presă în cadrul căreia se va anunța oficial deschiderea cele de a șaptea baze a companiei maghiare în România. Ora de Sibiu a transmis în direct live-video evenimentul la care s-au anunțat și introducerea din weekend a patru noi zboruri.

Compania maghiară Wizz Air, a inaugurat vineri la Sibiu cea de-a şaptea bază a companiei în țara noastră. Odată cu noua aeronavă Airbus A320 alocată bazei din Sibiu, Wizz Air va lansa noi rute către Nuremberg, München Memmingen, Milano Bergamo şi Madrid asta după ce în prealabil a crescut și numărul zborurilor către Londra Luton la cinci pe săptămână.


Wizz Air a investit 100 de milioane euro pentru noua bază din Sibiu şi a angajat 36 de persoane din regiune, în cadrul echipajelor pentru noua aeronavă, ceea ce va face ca numărul angajaţilor din România să ajungă la 600. De asemenea, baza va contribui la economia locală, prin facilitarea de locuri de muncă indirecte în cadrul aeroportului, în transporturi şi în industria de turism. La nivelul întregii ţări, operaţiunile Wizz Air au susţinut crearea a mai mult de 3.300 de locuri de muncă în domeniile complementare. Site-ul nostru transmite în direct conferința de presă de la Aeroportul Internațional Sibiu.
wizz sibiu

Ultima oră

Comentariul meu