sibieni reținuți de polițiștii sibieni pentru viol. au abuzat și agresat o minoră de 14 ani

violDoi tineri din Sibiu au fost reținuți de polițiștii sibieni pentru că ar fi agresat și abuzat sexual o minoră de 14 ani. Fata a mers de bună voie acasă la un tânăr de 19 ani cu care a acceptat să aibă raporturi sexuale, dar a refuzat să facă același lucru și cu prietenul acestuia în vârstă de 29 de ani, moment în care a fost lovită cu pumnul în față.

Doi sibieni, în vârstă de 19 și 29 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind suspectați de săvârșirea unei infracțiuni de viol. „Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic, în dimineața zilei de 16 august, cu privire la faptul că o minoră a fost agresată de doi bărbați, fiind obligată să întrețină cu aceștia raporturi sexuale împotriva voinței sale”, se arată într-o informare a IPJ Sibiu.
Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore iar în cursul acestei zile vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.
Minora de 14 ani l-a cunoscut pe tânărul de 19 ani în data de 14 august, iar o zi mai târziu a acceptat să meargă la el acasă. Acolo au consumat băuturi alcoolice, iar fata a acceptat să aibă raporturi sexuale cu tânărul. A refuzat însă să facă același lucru cu un prieten al acestuia, un bărbat de 29 de ani, moment în care a fost lovită de două ori cu pumnul în față, iar mai apoi violată de acesta. Mama fetei a fost cea care a anunțat la 112, faptul că fiica ei a fost violată, în momentul în care minora a ajuns acasă. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu