noul pmp sibiu și-a stabilit țintele pentru alegerile parlamentare din toamnă

basescu si diana popaPreședintele PMP Sibiu, Diana Simona Popa, a anunțat într-o conferință de presă că ținta filialei pe care o conduce este ca la alegerile parlamentare din toamna acestui an să obțină 15 procente din opțiunile electoratului sibian.

Noul Partid Miscarea Populara (PMP), rezultat în urma fuziunii cu UNPR, are la nivelul judeţului Sibiu, a48 de consilieri locali, 2 viceprimari de comună şi un viceprimar de oraş (Ocna Sibiului- Dragos Iulian Bunaciu). Împreună, cele două partide au adunat la alegerile locale aproximativ 10.000 de voturi (7823 voturi PMP, 2016 voturi UNPR), ceea ce înseamnă peste 6% din sufragiile sibienilor.
„Pentru alegerile generale de la sfârşitul acestui an, ţinta PMP Sibiu este obţinerea unui scor cu două cifre, de cel putin 15%, un scor ambitios, dar posibil. Un aspect extrem de important în asigurarea corectitudinii procesului electoral îl reprezintă faptul că, având un grup parlamentar consistent, de 42 de membri, PMP va avea dreptul să-şi desemneze reprezentanţi în toate secţiile de votare”, spune Diana Simona Popa.
Organizaţia judeţeană PMP Sibiu va fi condusă in continuare de preşedintele PMP Diana Simona Popa. De asemenea, Virgil Dumitru Orlandea, fost preşedinte al organizaţiei judeţene UNPR, va fi prim vicepreşedinte PMP Sibiu. În structura de conducere au mai fost cooptaţi de la UNPR şi numiţi vicepreşedinţi ai PMP Florin Staicu şi Adrian Stroia. De asemenea, Ioan Adrian Cristea şi Radu Oţoiu, tot de la UNPR, au fost validaţi secretari executivi.
În perioada următoare, conducerea judeţeană va valida preşedinţii tuturor organizaţiilor locale din judeţ, în funcţie de scorul obţinut la alegerile locale din iunie 2016. De asemenea, va urma un amplu proces de selecţie a candidaţilor PMP Sibiu pentru alegerile parlamentare.

noul pmp sibiu și-a stabilit țintele pentru alegerile parlamentare din toamnă

Ultima oră

Comentariul meu

Publică