VIDEO – Imagini cu vandalizarea pizzeriei Quatro Stagioni și terasei Caru cu Flori. Autorul era rup de beat

vandal2Cazul prezentat public în premieră de către Ora de Sibiu, duminică dimineață, cu tânărul de 18 ani, care a vandalizat o mașină și incinta pizzeriei Quattro Stagioni precum și barul terasei Caru cu Flori, are parte de un nou episod. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum vandalizatorul a distrus tot ce a întâlnit în cale.

Mașină distrusă aproape complet în privința caroseriei, bar distrus la fel în proporție de 90 la sută pe terasa Caru cu Flori și dezastru în pizzeria Quattro Stagioni. Acesta este bilanțul vandalizatorului de 18 ani care și-a făcut de cap în noaptea de vineri spre sâmbătă la locația de pe strada Luptei.vandal3Cazul a fost prezentat în premieră de site-ul nostru, iar mai apoi a ajuns subiect dezbătut pe larg în mass-media națională. Acum vă prezentăm și imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, imagini care întăresc informațiile prezentate de Ora de Sibiu. Filmările suprind tot ”războiul” purtat de Durdun A., aflat vizibil în stare de ebrietate.
VEZI AICI INFORMAȚII DESPRE AUTORUL FAPTEI ȘI FOTOGRAFII
Amenințări la adresa Ora de Sibiu
Imediat după publicarea articolului de duminică pe numărul de telefon al site-ului nostru și pe adresa de email au început să curgă tot felul de mesaje de amenințare din partea ”partizanilor” lui Durdun A.. Aceștia au făcut presiuni pentru ca articolul și fotografia cu mașina distrusă și autorul faptei, să fie îndepărtate de pe oradesibiu.ro. VANDAL1Urmăriți mai jos imaginile din locația distrusă de către acest tânăr.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu