sibian din jina arestat pentru viol. a supus la perversiuni sexuale o fetiță de 13 ani
FOTO arhivă

violO fetiță de 13 ani a fost violată de către un tânăr de 24 de ani din Jina. Cei doi se cunoșteau și sub acest aspect tânărul a ademenit fetița la el acasă, iar aici minora de 13 ani a fost victima unui viol.

Un tânăr de 24 de ani, domiciliat în Jina, este cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind efectuate de polițiștii Poliției Orașului Săliște, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.
În fapt, în dimineața zilei de 14 august, o femeie din Jina a sesizat polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Orlat faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 13 ani, a fost victima unei infracțiuni de viol, bănuit de această faptă fiind un localnic.
”În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 13/14 august, o minoră de 13 ani a fost victima unei infracțiuni de viol, bănuit de săvârșirea acestei fapte fiind un localnic de 24 de ani. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat în data de 15 august Judecătoriei Săliște care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările în acest dosar continuă”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu