anchetă a poliției după ce o profesoară a decedat la spitalul județean sibiu
Foto arhivă

urgenta spital judetean sibiu ambulante smurdO profesoară din Aiud în vârstă de 40 de a decedat după nouă zile în care a stat în comă. Femeia a fost lovită de o creangă a unui copac în timp ce alerga prin parc și a murit pe patul spitalului la Sibiu.

Poliţia a demarat cercetări pentru ucidere din culpă în cazul unei profesoare din Aiud care a murit, sâmbătă, la un spital din Sibiu, la nouă zile după ce o creangă s-a desprins dintr-un copac şi s-a prăbuşit peste ea în parc, anunta mediafax.ro. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Luminiţa Prodan, poliţia a deschis o anchetă la scurt timp după ce o femeie de peste 40 de ani, care făcea sport în parcul din Aiud, a fost grav rănită, de o creangă desprinsă dintr-un castan.
”Acum, după ce persoana în cauză a decedat, cercetările vor fi continuate pentru ucidere din culpă şi urmează să fie sesizat Parchetul de lângă Tribunalul Alba pentru coordonarea cercetărilor”, a declarat, duminică, Luminiţa Prodan.
Incidentul s-a produs în 4 august, în timpul zilei, la o oră la care în parc se aflau mai multe persoane.
Femeia, care era profesoară de limba engleză, a fost iniţial transportată cu ambulanţa la spitalul din Aiud, însă pentru că starea sa era gravă, medicii au decis să o trimită cu un elicopter SMURD la spitalul de Neurologie din Sibiu. Pacienta a intrat în comă, iar la 9 zile de la producerea incidentului şi-a pierdut viaţa. Autorităţile locale au închis parcul din Aiud, iar zona a fost delimitată, fiind puse mesaje de atenţionare că accesul este strict interzis, pe motiv că se toaletează copacii. Sursa: mediafax.ro foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu