video – foto atmosferă ca odinioară în pădurea dumbrava. super concerte și activități și duminică la sibiul de odinioară!

sibiul de odinioara (2)Singurul festival din Sibiu unde cele mai renumite trupe ale rock-ului anilor 80 și artiștii cei mai iubiți ai acelor vremuri, vin să concerteze, a debutat sâmbătă în Pădurea Dumbrava – Camping. Celelalte Cuvinte, Conexiuni și Krypton au oferit un spectacol memorabil în prima seară. Sibiul de Odinioară continuă duminică cu multă distracție în zona FUN pentru copii și mini-parcul de distracții, dar și cu super concerte cu Pasărea Rock, Semnal M și Pact.

Atmosferă frumoasă în Pădurea Dumbrava. Sibienii au mers cu mic cu mare în poienița superbă de vizavi de hotelul Hilton ca să participe la cea de a III-a ediție a festivalului Sibiul de Odinioară. Într-un cadru natural deosebit organizatorii au amenajat și în acest an mai multe zone de atracție pentru vizitatori. Ateliere de creativitate pentru copii, activitățile distractive și concursurile sportive coordonate de Serious Fun, au avut parte de multă veselie, copii fiind încântați de tot ce se întâmplă aici în fiecare zi a festivalului, începând de la ora 10.00. Mini parcul de distracții a oferit și el celor mici încă o variantă de activități recreative.sibiul de odinioara (4)Părinții acestora și vizitatorii au putut să guste din delicioasele prăjituri de casă și produse de patiserie făcute de către mai multe gospodine ce participă la eveniment. Tot în această zonă se pot degusta mai multe sortimente de înghețată, dar și de cafea atent preparată de către un mic întreprinzător local.

Cele mai faine scutere din lume sunt prezente și ele în cadrul festivalului. Cei de la Rent a Vespa au adus aici mai multe exemplare, iar o parte din ele pot fi închiriate pentru plimbări care cu siguranță sunt mai mult decât plăcute.sibiul de odinioara (3)Gurmanzii își pot astâmpăra foamea cu mai multe preparate pregătite în zona grill, iar tot de aici se poate servi bere proaspătă la draft. În apropierea scenei există chiar și un bar cu vinuri, ”șprițate” cu sifon ca odinioară.

SHOW extraordinar cu trupe ”cu șate” vechi în muzica românească
Concertele de seara au întregit o zi mai mult decât perfectă la ”Sibiul de Odinioară”. După ce s-a ținut un moment de reculegere în memoria reginei Ana a României, pe scenă au urcat cei de la Krypton, iar show-ul lor care a durat aproape o oră și jumătate a primit aplauze la scenă deschisă din partea asistenței.sibiul de odinioara (5) Au urmat cei de la Conexiuni, spectacolul oferit fiind de asemenea unul ”ca odinioară”. Seara s-a încheiat cu recitalul celor de Celelalte Cuvinte. Piesele acestora au fost fredonate de publicul prezent, iar la final fanii au stat la coadă pentru autografe.

YouTube video

Duminică, încă o SUPER ZI în Dumbravă
Ziua de duminică are în program toate activitățile enumerate mai sus, iar seara avem parte de încă o porție de recitaluri cu super trupe pe scena Sibiului de Odinioară. ”Încălzirea” o facem cu juniorul Radu Scutelnicu Rocks, un tânăr de numai 13 ani care promite să devină un muzician de succes la Sibiului. De la 18.15 pe scenă urcă trupa PACT (by Leo Iorga & Adi Ordean), iar de la 19.40 Semnal M revine la Sibiu cu promisiunea unui recital de zile mari. Seara a II-a se va încheia cu recitalul celor de la Pasărea Rock (Baniciu, Kappl & Lipan), o trupă care cu siguranță va face spectatorii ce vor ajunge în Pădurea Dumbrava – CAMPING să aplaude la scenă deschisă show-ul oferit.scena sibiul de odinioara

PROGRAM ZIUA A II-A (14 august) – Sibiul De Odinioara:
10:00 – 20:00 – Miniparc de distracții pentru copii
10:00 – 21:00 – Târg de produse tradiționale (expoziție cu vânzare)
10:00 – 18:00 – Ateliere de creativitate pentru copii, activități distractive și concursuri sportive coordonate de Serious Fun
12:00 – 20:00 – Vespa Club meeting coordonat de Vespa Club Sibiu
12:00 – 18:00 – Expozitie de mașini clasice

Concerte:
18:00 – Radu Scutelnicu Rocks
18:15 – Pact (by Leo Iorga & Adi Ordean)
19:40 – Semnal M
21:00 – Pasărea Rock (Baniciu, Kappl & Lipan)
Vă așteptăm cu drag în Pădurea Dumbrava – CAMPING!

Ultima oră

Comentariul meu