toți sibienii care și-au făcut programări la examenul auto pe 9 august, chemați înapoi la ghișee
Foto Arhivă

programari permise autoCandidaţii care în 9 august au făcut programări pentru proba practică a examenului auto, rugaţi să revină la ghişeele Serviciului Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu.

Candidaţii care s-au prezentat în data de 9 august 2016 la ghişeele Serviciului Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu în vederea programării la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere sunt rugaţi să revină cu dosarul de şcolarizare la ghişeele serviciului, pentru verificarea datelor înregistrate în sistemul informatic.
”Demersul este necesar întrucât s-a constatat că din cauza defecţiunilor tehnice ce au afectat sistemul central informatic în zilele de 8 şi 9 august 2016, este posibil ca datele unora dintre candidaţi să nu fi fost înregistrate. Prin urmare, în ziua în care sunt programaţi pentru susţinerea probei practice, respectivii candidaţi nu se vor regăsi în programatoarele de examen şi nu vor putea fi examinaţi. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!”, purtător de cuvânt la Prefectura Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu