video – durere fără margini în sufletele familiilor tinerilor morți pe dn1 în județul sibiu. fata parcă și-a prevestit sfârșitul

saskaTot orașul Satu Mare este cutremurat de drama prin care trec două familii ce și-au pierdut copii într-un cumplit accident avut loc joi în județul Sibiu. Alexandra Saška Sotirov şi Iosif Ahmed trăiau o frumoasă poveste de dragoste și se întorceau de la mare. Tatăl băiatului este sfâșiat de durere.

Tragedia avută loc pe DN1 la Apoldu de Sus în județul Sibiu, pare desprinsă dintr-un scenariu de film dramatic. Cei doi tineri, Alexandra (22 ani) și Iosif (20 ani) trăiau o frumoasă poveste de dragoste și erau două speranțe ale teatrului românesc. Au pierit joi dimineață într-un accident care a fost descoperit după câteva ore. Un cioban a zărit mașina într-un tufiș pe marginea drumului și făcut descoperirea cruntă. Cei doi tineri erau morți de câteva ore și aveau trupurile neînsuflețite în afara mașinii pe care Alexandra o conducea în momentul accidentului.

VEZI ȘI: VIDEO Tinerii găsiți morți pe DN1se întorceau de la mare. Ultimele imagini cu ei în viață
Nimeni nu știe deocamdată ce s-a întâmplat. Tatăl lui Iosif este sfâșiat de durere și abia a reușit să spună câteva vorbe.
Prietenii celor doi tineri sunt și ei cutremurați de accidentul din județul Sibiu. Acasă, în orașul natal al lui Iosif și Alexandra, cele două familii se pregătesc de înmormântarea celor doi copii… Ca o previziune sumbră parcă, one man show-ul fetei, ultimul ei spectacol, s-a numit ”Dadă, frică mi-e că mor ca mâine”. Cu doar câteva zile înainte să moară, Alexandra a postat, pe contul ei de Facebook, un videoclip cu pregătirile pentru show.
Watch video!
Sursa video: stirilekanald.ro

Ultima oră

Comentariul meu