primul bilet la pariuri sportive? vezi cum se procedează

pariurix - oradesibiu (1)Dacă nu ai mai pariat până acum și vrei să afli cum se procedează, citește acest articol și în numai câteva minute vei fi gata să plasezi primul tău bilet la pariuri sportive.
Orice început poate fi dificil, dar nu și dacă îți faci bine temele în prealabil. Pariurile reprezintă una dintre activitățile cele mai la modă din România. Odată cu progresul tehnologiei și cu răspândirea smart-phone-urilor, impactul acestui fenomen a căpătat o amploare deosebită.
Practic, în aproape orice mediu, fie că vorbim despre facultate, despre locul de muncă sau despre scara blocului, aproape oriunde întâlnim pariori. Dacă vrei să te integrezi și tu în acest mediu, ai de urmat doar câțiva simpli pași, care nu sunt chiar atât de dificili precum pot părea.
Deschiderea unui cont
În momentul de față, în România avem 19 operatori de pariuri sportive online licențiați. Pentru a-ți da seama care ți se potrivește cel mai bine, consultă recenziile și părerile pariorilor de pe site-urile comunităților online.
După ce ți-ai ales operatorul, consultă ofertele promoționale care ți le oferă cea mai mare comunitate de pariuri din România, pentru că este foarte probabil ca acolo să găsești o ofertă de bun-venit mult mai bună.pariurix - oradesibiu (3)
Procesul de înregistrare este extrem de simplu și rapid. Trebuie să introduci câteva date din buletin, cum ar fi numele, prenumele, adresa, data nașterii etc. Atenție! Completează aceste informații exact așa cum apar ele în cartea de identitate, deoarece după finalizarea acestui proces vei fi obligat să trimiți o poză de pe buletinul tău (aceasta este o normă impusă de statul român).
Ți se va solicita și alegerea unui nume de utilizator și a unei parole, cu care te vei autentifica pe viitor, dar și o adresă de e-mail și un număr de telefon, pe care vei primi codurile de validare ale contului tău.
Depunerea fondurilorpariurix - oradesibiu (2)
Înainte de a paria trebuie să depui o sumă de bani în contul nou-creat. În funcție de operatorul ales, vei avea mai multe sau mai puține variante. Cele mai populare metode de tranzacționare sunt: card de debit sau credit, Skrill, Paysafecard și Neteller.
Însă, dacă ai ales un operator care activează și pe segmentul offline, ai posibilitatea să depui bani online chiar din agențiile de cartier, furnizând numele de utilizator și plătind cash către operatorul din spatele ghișeului.
Stabilirea ponturilor
Pașii descriși mai sus nu ar trebui să-ți răpească mai mult de câteva minute și iată, că ai ajuns la momentul cel mare. Totuși, înainte de a arunca banii în luptă, ar fi indicat să analizezi evenimentele sportive pe care urmează să mizezi.
Cea mai bună sursă de informare, atât pentru începători, cât și pentru cei avansați, este chiar site-ul celei mai active comunități de pariuri din România. Acolo vei găsi numeroase recenzii și ponturi oferite de tipsteri specializați, care se întrec în concursurile cu premii în bani organizate de comunitate: https://pariurix.com/bilete/biletul-zilei.
Este recomandat să te inspiri de la cei mai buni, și nu există mod mai bun de a înțelege felul lor de gândire, decât citind efectiv analizele lor.
Plasarea primului pariupariurix - oradesibiu (1)
Acum, odată ce ți-ai creat contul, ai depus fondurile și ți-ai stabilit ponturile, nu rămâne decât să plasezi pariul. Vei vedea că, indiferent de operatorul ales, vei putea naviga prin meniuri pentru a ajunge la evenimentele sportive dorite.
În dreptul fiecărei partide, vei găsi simbolul „+” înaintea unui număr. Efectuând un click pe el, vei găsi toate tipurile de pariu oferite pentru respectivul eveniment. Trebuie doar să dai click pe cota aferentă pariului dorit pentru a-l adăuga pe bilet.
După ce ai adăugat toate pariurile dorite, nu îți rămâne decât să alegi miza dorită și să dai click pe butonul de pariere/confirmare. Dacă totul decurge normal, ar trebui să ți se afișeze o chitanță care să îți confirme plasarea pariului tău.
Din acest moment nu pot decât să-ți recomand să continui să te documentezi de pe site-urile de specialitate și să-ți urez mult succes în cariera ta de parior!

Ultima oră

Comentariul meu