DOLIU în lumea sportului românesc. A murit un mare antrenor de atletism

marasescuVeste tristă pentru sportul românesc. Unul din cei mai mari antrenori ai atletismului nostru, s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Nicolae Mărășescu a făcut stop cardiac.

Fostul antrenorul de atletism Nicolae Mărăşescu a decedat astăzi, în urma unui stop cardiac suferit în timp ce era internat la secţia de terapie intensivă a spitalului Bagdasar-Arseni, anunta gsp.ro. Starea de sănătate a lui Nae Mărăşescu s-a înrăutăţit după ce acesta a suferit o operaţie la genunchi, în mai 2015 (detalii AICI). ”A început să facă infecții repetate din cauza a două bacterii intraspitaliceşti, klebsiella şi piocianic, sursa infecției fiind proteza de la genunchi”, spuneau surse medicale pentru tolo.ro.
După intervenţie, fostul antrenor a stat în comă două săptămâni şi nu şi-a mai revenit, iar în mai 2016, la un an de la operație, a ajuns in stare critică, în septicemie, la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, unde a fost stabilizat.
Luna trecută, familia sa a lansat un apel către toţi cei care-l cunoşteau pe antrenorul de atletism, să doneze sânge menţionând numele lui. Cu toate eforturile depuse, Nae Mărăşescu s-a stins astăzi, la vârsta de 78 de ani.

Ultima oră

Comentariul meu