un nou hug the mug s-a deschis pe bălcescu - câștigă cel mai mare premiu în cafele la sibiu

hug the mugCare e primul tău gând dimineața când te pregătești pentru o nouă zi și ieși în fugă pe ușă? Pariem că e la o cafea bună! Iar dacă drumul tău trece pe lângă  Hug the Mug pe Calea Dumbrăvii, probabil că te simți ușurat. Vestea bună este că de vineri, 5 august, Hug the Mug este și pe Corso.

”Prima locatie Hug the Mug de pe Calea Dumbravii nr. 16 este cel mai bun prieten al persoanelor dinamice, însă am simțit nevoia acordării unui spațiu mai extins și celor care vor să savureze mai îndelung combinatia noastra 100% Arabica, în miriadele ei de forme: de la Espresso, până la Latte sau Iced Coffee. A fost dorința noastră să deschidem acum a doua locație Hug The Mug, pe bulevardul Nicolae Balcescu nr. 20.” spune Nancy, care împreună cu Paul au lansat conceptul Coffe To Go la Sibiu.

Cu deschiderea la Sibiu in 2015 a primului Hug the Mug, Nancy și Paul își doreau un loc în jurul căruia să se creeze o  comunitate efervescentă, în care iubitorii de cafea să poata spune că merită să-și alimenteze zilnic pasiunea pentru cea mai cunoscută băutură din lume.
„O idee nu înseamnă mare lucru dacă nu este construită și pusă în practica după un plan și o viziune elaborată. Ne-am propus atunci să dam naștere unui spațiu cu personalitate care îți umple inima de bucuria descoperirii unei mici lumi, a fiecăruia. De cele mai multe ori te întâlnești în mod direct cu proprietarul sau cu cineva căruia îi pasă cu adevarat de produsele sale. Această pasiune se extinde către un customer service cu adevărat personal, nu doar personalizat” spun cei doi tineri.hug the mug 1

Hug the Mug a adus la Sibiu pe lânga conceptul To Go, o ofertă extrem de pragmatica pentru stilul de viata alert al sibienilor de succes, și o atmosfera intimă de boutique franțuzesc. În plus, locul nu ar fi nimic fără arta prin care din aparatul pentru espresso iese o cafea care energizeaza până și cei mai obosiți ochi in timp ce dictionarul de cafea afisat pe perete te îndruma alegerea sortimentului.

Cel mai mare premiu în cafele

Dar deschiderea noului Hug the Mug pe Bulevardul Nicolae Bălcescu va fi un și mai mare prilej de bucurie pentru trei dintre voi, cititorii Ora de Sibiu. Hug the Mug si Ora de Sibiu vă oferă sanșa de a câștiga nu mai puțin de 60 de cafele împărțite în trei premii, Locul I -30 de cafele Hug the Mug, Locul II 20 de cafele Hug the Mug și Locul III 10 cafele Hug the Mug.

Condițiile concursului sunt să te înscrii mai jos la newsletter-ul cu concursuri Ora de Sibiu, să dai un like Paginii de Facebook Hug the Mug și să distribui mai departe concursul. Câștigătorii vor fi extrași in direct prin random.org.

Fii la curent cu toate concursurile Ora de Sibiu

* indicates required



Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. @ axxy: Daca citeai articolul observai faptul ca sunt doua locatii, una pe Calea Dumbravii si a doua pe Balcescu.

  2. pina la urma, unde e? pe calea dumbravii, sau pe balcescu? ca poza e de pe balcescu….