weekend-ul distracției la sibiu. evenimente atractive pentru toate gusturile

arini fest 2Sibienii și turiștii care aleg să ne viziteze orașul au în acest weekend la dispoziție o serie de evenimente culturale, sportive precum și multă distracție nocturnă în locații de top precum Ursus Cotton Pub sau Imperium Pub.

Dacă e să vorbim de distracție sau căutați o terasă faină unde să savurați un cocktail savuros sau o bere rece și bună, iar apoi aveți chef să dansați și să vă simțiți bine, atunci vă recomandăm să mergeți la Ursus Cotton Pub. Weekendul e prelungit și începe de vineri seară cu ”Man I Love Friday Party” și se continuă sâmbătă seară cu o petrecere mai mult decât obișnuită în Pub. Oricum toată luna august se anunță una plină de evenimente la Cotton, așa că mai bine vă rezervați o masă la telefon 0752268866. Mai multe detalii găsiți aici.cotton
La Imperium muzica bună se cântă LIVE. Atât vineri cât și sâmbătă, precum și duminică band-uri și artiști locali întrețin atmosfera la Imperium. Puteți să vă rezervați o masă la telefon 0369 454 690.

Echitație în Vasile Aaron
Tot în acest weekend are loc Marele Premiu al Municipiului Sibiu la echitație. Acesta a început deja vineri la ora 10:00 și are loc pe Baza hipică din Vasile Aaron. Între 5 și 7 august, Clubul Sportiv Municipal Sibiu împreună cu Federația Ecvestră Română organizează “Concursul Național de Sărituri peste Obstacole – Marele Premiul al Municipiului Sibiu”. Competiția are loc la baza hipică din Sibiu, începând cu ora 10:00 în zilele de vineri și sâmbătă, iar duminica începând cu ora 09:00

Volei pe plajă la Sibiu Sands 2016
„Sibiu Sands”, primul turneu de beach volleyball organizat vreodată în centrul istoric al unui oraș din România, revine pentru a patra oară, consecutiv, în Piaţa Mică, în perioada 02-07 august. Mai multe detalii AICI.

beach volleyball sibiu sands 2015

 

Filme și multă distracție în Parcul Sub Arini
A treia ediţie Arini Fest Cinema debutează vineri  în Parcul Sub Arini, în zona pârtiei de săniuş de lângă restaurantul Bolta Rece. Întregul week-end 5-7 august, de dimineaţă până seară, sibienii sunt aşteptaţi într-unul dintre cele mai vechi şi mai mari parcuri din România la proiecţii de filme de succes şi activităţi recreative. Mai multe detalii găsiți aici.
Tot în acest weekend are loc și Festivalul de pe scari, în fiecare zi de la ora 12.00, iar în Piața Mare și alte locații are loc Festivalul International de Folclor “Cantecele Muntilor”, cu începere de la ora 19.00.

Ultima oră

Comentariul meu