foto - accident grav pe dn1, la saliste. o persoana incarcerata si inca una ranita

foto - accident grav pe dn1, la saliste. o persoana incarcerata si inca una ranitaAccident pe Drumul National 1, la Saliste. Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un TIR. 

Autoritatile au fost alertate imediat prin sistemul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat imediat, o ambulanta SMURD si un echipaj de pompieri. Din fericire nu a fost necesara prezenta unui echipaj de descarcerare insa medicii sositi la fata locului au gasit doua persoane ranite, un barbat in varsta de 30 de ani, inconstient, in stare grava, si o femeie in varsta de 29 de ani, ranita usor. Victimele au primit primul ajutor, iar mai apoi au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Sibiu. 

Conform IPJ Sibiu, se pare ca autoturismul nu a acordat prioritate la iesirea de pe breteaua de autostrada si a fost lovit de un TIR care circula regulamentar. 

Traficul in zona accidentului s-a desfasurat cu dificultate cateva zeci de minute, iar acum se circula normal. 

Politia Rutiera a deschis o ancheta in acest caz pentru a vedea exact ce a dus la producerea acestui accident.Sursa foto: InfoTrafic Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu