update - surpriza pregătită ”în culise”. primul starbucks din sibiu se va deschide în 2017

După ce s-a anunțat oficial că primul Mall de pe teritoriul municipiului Sibiu urmează să fie deschis undeva la finele lui 2018, sibienii vor primi în scurt timp alte vești la fel de importante. Sud africanii de la NEPI pregătesc o reamenajare a Shopping City Sibiu, iar transformarea va fi una spectaculoasă.

Faptul că în centrul Sibiului sunt șanse mari ca în aproximativ doi ani să fie inaugurat primul centru comercial important, investiția în Primavera Mall fiind de peste 70 de milioane de euro, nu îi lasă indiferenți pe cei de la NEPI. Sud africanii care au plătit aproximativ 100 de milioane de euro către ARGO pentru achiziția Sibiu Shopping City, lucrează de zor la un plan de transformare aproape totală a acestei zone comerciale.
CITEȘTE ȘI: Shopping City Sibiu se extinde. Cinema multiplex modern și apar 50 de noi magazine. Investiția depășește 20 de milioane euro

UPDATE – Starbucks și Zara, plus Mall cu etaj
Cea mai spectaculoasă schimbare va fi cea a zonei galeriei comerciale. Shopping City Sibiu va intra în 2017 într-un proces amplu de modernizare și extindere. Galeria comercială urmează să fie reconfigurată prin construirea unui nou nivel, pe o suprafață de aproximativ 11.000 de metri pătrați, care va include 50 de noi spații de cumpărături, cât și o nouă zonă de divertisment și food court. Astfel, la finalizarea procesului de reconfigurare, Shopping City Sibiu va acoperi o suprafață totală de aproximativ 90.000 de metri pătrați, devenind cel mai mare centru comercial, nu numai din regiune, ci și din întreaga țară. În zona comercială urmează să vină branduri puternice atât din sectorul food cât și din cel non-food. Este vorba printre alții de Zara, Berska, etc. În fine poate cel mai important câștig pentru Shopping City Sibiu, va fi deschiderea unei locații pe care mulți dintre sibieni o așteaptă de ani buni. Vorbim de prima cafenea Starbucks din Sibiu.
Aceleași surse de încredere au explicat faptul că discuțiile cu cei care dețin franciza din România pentru Starbucks sunt aproape finalizate și o astfel de cafenea urmează să fie amenajată în deocamdată singurul centru comercial de tip Mall din județul Sibiu. Detalii despre acest subiect găsiti AICI.

Ultima oră

Comentariul meu