galerie foto: cine a câștigat be creative fest 2016

premiere be creative 2016_6Devenit o tradiţie, evenimentul concurs ajuns în acest an la a V-a ediție, a fost unul deosebit de creativ, astfel că, cele mai frumoase colecţii au defilat pe scena Festivalului Naţional Studenţesc de Modă şi Design Vestimentar 2016.
Munca, talentul, inspiraţia şi creativitate au concurat într-un maraton de colecţii spectaculoase, semnate de cei mai tineri designeri români.
Juriul a fost impresionat de prestaţia absolvenţilor menţionând valoarea acestora, câştigătorul concursului fiind apreciat ca fiind unul dintre cei mai talentaţi absolvenţi de design vestimentar din ultim decadă.
Câştigătorul trofeului Be Creative este Laurenţiu Bărzoi, absolvent al Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, cu colecţia intitulată „EARTH THE WAR OF US“, locul al doilea fiind ocupat de Silvia Pavăl a cărei colecţie este intitulată “ ZĂ SCOOLĂRZ“, locul 3 fiind ocupat de Alina Rădulescu, cu “GAME CHANGERS”.
Premiul pentru originalitate a fost câştigat de Ioana Grama cu colecţia “AMOEBAS”, premiul pentru creativitate a mers către Alexandra Stupinean cu colecţia intitulată “PEREGRINUS”, iar premiul special al juriului a fost înmânat tot lui Laurenţiu Bărzoi și colecția aflată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Acţiunea a fost co-finanţată de Primăria Sibiu prin Consiliul Local Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu