video foto acesta este violatorul din ștrand. magistrații au luat o decizie importantă târziu în noapte

violator sibiuPrincipalul suspect al faptei de viol avută loc în 25 iulie în cartierul Ștrand din Sibiu, a fost prezentat marți seară în fața magistraților sibieni cu propunerea de reținere preventivă pentru 30 de zile. Violatorul nu a declarat nimic la aducerea la Parchet.

Zăpor Daniel a fost prezentat în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu cu propunerea de reținere preventivă pentru 30 de zile. La aducerea lui la Parchet, tânărul de 25 de ani nu a răspuns nici unei întrebări venită din partea presei. Reamintim că poliția l-a reținut pe acesta ca principal suspect în cazul violului avut loc în noaptea de 25 spre 26 iulie, pe malul Cibinului în cartierul Ștrand. violator 2 sibiuProbele recoltate de la victima acestuia, de către cadrele medicale din cadrul UPU Sibiu au dat un rezultat pozitiv în expertiza specialiştilor Institutului Naţional de Criminalistică din cadrul Poliției Române Bucureşti, reușindu-se astfel, identificarea violatorului.
CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO – VIOLATORUL din Ștrand – Cioban de meserie, recidivist și condamnat pentru tâlhărie în 2015
Bărbatul este în prezent audiat de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire ilegală de libertate, respectiv tâlhărie calificată.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu