live video – ceremonia la care nu se semnează contractul pentru colectarea deșeurilor din sibiu. explicații în direct! (ora 12.45)

consiliul judetean sibiuLa sediul Consiliului Județean Sibiu are loc astăzi de la 12.45 o ceremonie la care ar fi trebuit să se semneze contractul cu firma desemnata castigatoare pentru colectarea selectiva si transportul deseurilor din municipiul Sibiu si alte 21 de unitati administrativ teritoriale din judetul Sibiu.

Miercuri la ora 12.45, ar fi trebuit să se semneze contractul cu firma SC SOMA SRL Bacau, firma desemnata castigatoare pentru colectarea selectiva si transportul deseurilor din municipiul Sibiu si alte 21 de unitati administrativ teritoriale din judetul Sibiu. Totul s-a năruit însă odată cu sosirea unei scrisori oficiale, marți seară, prin care Consiliul Județean Sibiu era anunțat că s-a depus o contestație și în consecință semnarea contractului nu mai poate avea loc deocamdată. Chiar și așa ceremonia la care participă Daniela Cîmpean  – preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Claudia Iordănescu  – director executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, Marcel Luca – preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Astrid Fodor – reprezentantul Municipiului Sibiu în ADI Eco Sibiu şi primarul Municipiului Sibiu și reprezentanţi ai SC SOMA SRL Bacău, alături de primarii tuturor celor 21 de primarii din zona 1 Sibiu, va avea loc la 12.45.
VEZI AICI TRANSMISIA ÎN DIRECT DE LA ORA 12.45
Ora de Sibiu transmite imagini live de la eveniment, ÎN DIRECT PE PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK.

Ultima oră

Comentariul meu