au furat o mașină și au făcut accident cu ea. poliția i-a prins la scurt timp

actiune politia rutieraDoi tineri în vârstă de 20 și respectiv 28 de ani au furat un autoturism în noaptea de 24 spre 25 iulie, pe care l-au abandonat pe DJ141, după ce au făcut accident cu el. Cei doi s-au ales acum cu dosar penal și sunt sub control judiciar preț de 60 de zile.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș au identificat doi tineri bănuiți de furtul și folosința unei mașini.
În fapt, în data de 24 iulie, în jurul orei 00.30, persoane necunoscute au sustras din curtea unui imobil din localitatea Moșna un autovehicul pe care, după ce l-au condus și avariat, l-au abandonat în apropierea DJ 141 Moșna – Mediaș.
Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, au identificat doi bărbați, în vârstă de 20, respectiv 28 de ani, domiciliați în comuna Moșna, bănuiți de săvârșirea acestei fapte.
”Cele două persoane sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii  infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere. Împotriva lor Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus cercetarea sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu