am aflat când se deschide primul multiplex cinema din sibiu. se apropie momentul așteptat de sibieni

cinemaAnunțată încă de pe vremea când proprietarii Sibiu Shopping City nu erau sud africanii de la NEPI și acesta era în administrarea ARGO, investiția într-un multiplex cinema este aproape de inaugurare. Aceasta va avea loc chiar luna viitoare.

NEPI vrea să își marcheze în forță intrarea pe piața sibiană, după ce a plătit aproximativ 100 de milioane de euro pentru Sibiu Shopping City din Șelimbăr. Investitorul sud african va anunța în scurt timp inaugurarea primului proiect de la preluarea acestui obiectiv. Și vorbim de un lucru la care mulți dintre sibieni visează încă de la deschiderea acestui centru comercial.
Cine Globe România este aprope gata de a finaliza investiția în primul multiplex cinema din județul Sibiu. Surse de încredere de pe piață au declarat pentru Ora de Sibiu că inaugurarea acestuia este programată pentru luna viitoare, iar investiția este cifrată la aproape patru milioane de euro. Cei de la Cine Globe mai pregătesc o astfel de inaugurare și la Suceava.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Primul Mall din municipiul Sibiu se deschide în 2018. O să aibă 42.000 metri pătrați și costă peste 70 de milioane de euro
Sibienii au mai primit astăzi încă o veste bună. Viitorul centru comercial din oraș, Primavera Mall, urmează să fie deschis în 2018, iar în cadrul acestuia o să fie amenajat și un multiplex cinema. Mai multe detalii găsiți AICI despre acest proiect.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii