update foto - violatorul din ștrand - cioban de meserie, recidivist și condamnat pentru tâlhărie în 2015

violator 2 sibiuPrincipalul suspect în cazul violului avut loc în noaptea de 24 spre 25 iulie 2016 în cartierul  Ștrand este un tânăr de 25 de ani care e originar din Blaj, județul Alba. Zăpor Daniel a primit în 2015 o condamnare pentru tâlhărie calificată.

Noi detalii despre violatorul din cartierul Ștrand ies la suprafață. Surse de încredere din cadrul anchetei au explicat că cel ce a fost identificat ca fiind suspectul principal al faptei petrecută în noaptea de 24 spre 25 iulie la Sibiu, este tânărul Zăpor Daniel. Suspectul are 25 de ani și este domiciliat în Blaj (jud. Alba). El se afla din data de 22 iulie în vizită la părinții săi, aceștia locuind în Sibiu de mai bine de șapte ani, fără forme legale. Tânărul a fost de altfel ridicat chiar de la reședința acestora din municipiul Sibiu.

VEZI ȘI: VIOLATORUL din Ștrand a fost identificat si REȚINUT de către poliție. Are 25 de ani si este din Alba
Zăpor Daniel nu este la prima abatere el fiind recidivist. Acesta a fost judecat și condamnat în luna iulie 2015 de către judecătoria Luduș pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Violatorul a fost reținut atunci pentru 30 de zile, în perioada 5.06.2015 – 4.07.2015, iar apoi a fost condamnat la 4 ani cu  supraveghere de către serviciul Probațiune al Tribunalului Mureș. Zăpor Daniel a lucrat în ultimii ani ca cioban la oi la mai multe stâne de pe teritoriul județelor Alba și Mureș.
Reamintim că probele recoltate de cadrele medicale din cadrul UPU Sibiu au dat un rezultat pozitiv în expertiza specialiştilor Institutului Naţional de Criminalistică din cadrul Poliției Române Bucureşti, reușindu-se astfel, identificarea violatorului. Bărbatul este în prezent audiat de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire ilegală de libertate, respectiv tâlhărie calificată.

Ultima oră

Comentariul meu