ce se întâmplă cu angajații consiliului județean sibiu, audiați de dna. lămuriri necesare

consiliul judetean sibiu dnaConsiliul Județean Sibiu a făcut precizări importante în privința angajaților instituției care luni și marți au fost audiați de către procurori de la DNA Alba Iulia, în urma perchezițiilor avute loc la sediul instituției publice de pe Magheru.

Consiliul Judeţean Sibiu aşteaptă din partea DNA Alba Iulia un document oficial cu măsurile care s-au dispus cu privire la angajaţii Consiliului Judeţean Sibiu chemaţi la audieri.

CITEȘTE ȘI: Prima persoană REȚINUTĂ după perchezițiile DNA la Consiliul Județean Sibiu. Alți patru angajați au probleme

Vorbim de Ioan Stoica, director executiv Directia Economica, Elena Cornelia Oancea, sef Serviciu Financiar Contabilitate, Valentin Vasilescu, director executiv Directia Informatica, Relatii Publice, Resurse Umane, Marius Cracea, sef Serviciu Relatii Publice, CIC si Informatica și Ana Kraus, sef serviciu Administrativ, PSI si Protocol, aceasta din urmă fiind dusa la audieri marti, 2 august, odata cu plecarea inspectorilor DNA la Alba Iulia de la Consiliul Judetean Sibiu.

CITEȘTE ȘI: DNA-ul a stat până la 2 dimineața la Consiliul Județean Sibiu. Lista cu persoanele audiate de anchetatori

”Persoanele asupra cărora s-a dispus control judiciar nu au niciun impediment să îşi desfăşoare activitatea în continuare. Aşteptăm să vedem ce se dispune şi în cazul doamnei Ana Kraus, care se află încă la DNA Alba Iulia. Legea prevede că se suspendă contractul de muncă doar dacă persoana se află în arest preventiv sau în arest la domiciliu”, spune Ioana Căpățână, purtător de cuvânt la Consiliul Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu