alertă – o stâncă riscă să cadă pe dj106e la tilișca. drum închis și oameni evacuați dintr-o casă

alunecare de teren drum sibiuISU Sibiu a anunțat marți seară că la Tilișca pe Drumul Județean 106E o stâncă este în pericol să cadă peste drum. În aceste condiții drumul a fost închis pentru traficul auto.

In localitatea Tilisca, pe DJ 106E  o bucata de stanca risca sa se desprinda si sa cada aceasta fiins la ora actuală un real pericol pentru trecatorii din zonă precum și pentru cei ce locuiesc intr-o gospodarie situata in imediata apropiere a zonei mentionate. In urma evaluarii situatiei la fata locului cei de la ISU Sibiu au luat urmatoarele masuri. S-a restrictionat traficul pe DJ 106E, au fost evacuate cele doua persoane care locuiesc in imobilul aflat in apropierea zonei afectate.
”Recomandăm participantilor la trafic folosirea rutei alternative pe itinerariu DJ 106G Poiana Sibiului-Dobirca”, spun cei de la ISU Sibiu.
Situatia inregistrata in localitatea Tilisca va fi analizata maine, 03.08.2016, incepand cu ora 09.30, in cadrul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta al judetului Sibiu ce va avea loc la sediul Institutiei prefectului. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu