poziția oficială a consiliului județean sibiu despre perchezițiile dna de luni dimineață
Foto Arhivă

perchezitii si descinderiInsituția Consiliului Județean Sibiu a emis luni în jurul orei 10.15 un comunicat de presă oficial, despre perchezițiile DNA Alba Iulia, la  sediul instituției de pe Magheru. Se pare că perchezițiile au legătură cu cele efectuate în luna aprilie 2016.

Consiliul Județean Sibiu a emis un comunicat de presă ca pozție oficială vizavi de perchezițiile ce au loc luni dimineață la sediul acestei instituții. ”Confirmăm prezenţa inspectorilor DNA Alba Iulia la sediul Consiliului Judeţean Sibiu. Percheziţiile sunt legate de aceleaşi acţiuni şi fapte care au făcut obiectul anchetei anterioare demarată la mijlocul lunii aprilie 2016. Anchetatorii solicită documente suplimentare de la mai multe servicii ale Consiliului Judeţean Sibiu. Precizăm că activitatea instituţiei se desfăşoară normal, nefiind afectată de ancheta DNA”, spune Ioana Căpățînă, purtător de cuvânt la Consiliul Județean Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Poziția președintelui Daniela Cîmpean legat de PERCHEZIȚIILE de luni de la Consiliul Județean Sibiu

Reamintim că mai mulți procurori DNA se află de luni dimineață la sediul Consiliului Județean Sibiu și ridică mai multe dosare. Ancheta vizează contracte încheiate în timpul mandatului fostului președinte la CJ Sibiu, Ioan Cindrea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu