Pompierii sibieni pe podium la o competiție importantă. Concursul încă nu s-a încheiat

podium clasament

Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a obținut Locul I la Etapa a III-a — zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

În perioada 27 — 29 iulie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a organizat în municipiul Sibiu, Etapa a III-a — zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, competiție la care au participat loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.
Concurenții și-au manifestat îndemânarea și deprinderile specifice, rezistența psihică și spritul de echipă pe parcursul derulării celor patru probe ale competiției: ”Scara de fereastră”, ”Pistă cu obstacole pe 100 metri”, ”Ștafeta 4 x 100 metri” și ”Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.
Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, formată din: plutonier Spinciu Iulian, plutonier major Presecan Adrian, plutonier Oprea Gabriel, plutonier major Căluțiu Lucian, plutonier major Căluțiu Ioan, plutonier major Drăgulescu Sergiu, plutonier major Radu Virgil, plutonier major Gorcea Alexandru, plutonier major Tobias Viorel, plutonier major Istrate Sorin, antrenată și coordonată de șeful de lot, căpitan Smeureanu Ciprian, și-a demonstrat adeziunea la performanță, reușind să se claseze pe locul I la toate probele de concurs.
În clasamentul final al competiției, lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost urmat de cel al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, iar locul III i-a revenit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Harghita.
Etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență — faza națională, se va organiza la Iași, în perioada 30 august— 02 septembrie 2016.

Ultima oră

Comentariul meu