update video - foto două persoane salvate de la înec de pompieri în urma ploilor torențiale. gospodării inundate la sibiu și agnita!
FOTO - Arhivă

inundatii 2Ploaia torențială de vineri după amiază a făcut victime, iar două persoane s-au aflat în pericol. Apele au produs inundații pe DJ 106, la șase kilometri de Agnita, către Sighișoara.

Cei doi se aflau în mașină ai a fost nevoie de intervenția celor de la ISU pentru a fi salvate.

În Sibiu, parterul unei case de pe strada Carpenului a fost inundat. Pompierii intervin pentru evacuarea apei.
Și în județ situația este asemănătoare, mai multe echipaje fiind pe teren și ajutând oamenii să scoată apa din curți și case. Mai multe echipaje intervin în Agnita, pe strada Bisericii unde patru imobile au fost inundate.

UPDATE Peste 20 de pompieri dotați cu 3 autospeciale, 2 motopompe remorcabile, 1 motopompă transportabilă și mai multe electropomp acționează în sprijinul comunităților din localitatea Iacobeni, unde sunt afectate peste 30  de gospodării. Efectivele inspectoratului rămân mobilizate pentru asigurarea intervenției de înlăturare a efectelor generate de fenomenele din ultimele ore. inundatii 3
De asemenea, tot în cursul acestei după-amieze, efectivele inspectoratului au intervenit:
•    În municipiul Sibiu, pe strada Carpenului, pentru evacuarea apei dintr-un imobil;
•    În localitatea Agnita pentru evacuarea apei din 12 gospodării;
•    Pe DJ 106 în apropiere de localitatea Agnita pentru salvarea a două persoane ce au fost surprinse inundații și aluviuni.
inundatii 2Drumul de acces în localitate a fost blocat de ape, dar acum este practicabil.

Ultima oră

Comentariul meu