începe ultimul week-end de iulie! iată ce poți face în sibiu

artmania

Luna iulie se încheie, dar vara nu este încă la final. Dar oricum, trebuie profitat la maxim de zilele libere care urmează, mai ales că evenimente sunt din plin în oraș.

Tonul distracției se dă unde altundeva, decât în Ursus Cotton Pub. Vineri începe dansul, și evident că va continua și sâmbătă seara. La Cotton știi deja că vei găsi cea mai bună muzică, deci ai asigurată distracția. O masă unde să te odihnești între două melodii o poți rezerva la 0752268866.

La Imperium muzica bună se cântă LIVE. Așa vor face și Maria Cojocariu și Alex Petre vineri seara, de la ora 22. Și ca să fiți siguri că savurați la maxim concertul, revervați-vă o masă la numărul de telefon 0369 454 690.

Sâmbătă și duminică are loc Sibiu Streetball. Meciurile spectaculoase nu trebuie ratate, așa că află detalii de aici.

Calfele Călătoare mucesc în centrul Sibiului. E interesant ceea ce fac, așa că treci pe acolo să le vezi. Detalii aici.

Festivalul studențesc de modă ”Be Creative” animă din nou Sibiul cu creații vestimentare. Programul defilărilor, aici.

Producția ”Faust” se reia pe scena de la Baza SC Construcții SA. Se va juca vineri și sâmbătă, de la ora 19. Detalii aici.

Festivalul de muzică contemporană ICONARTS are loc până duminică, așa că mai aveți timp să mergeți la concertele programate. Când au loc, aflați de aici.

Evenimentul central al ICONARTS are loc vineri, la Sala Thalia. Anotimpuri. Vara. Catulli Carmina va începe la ora 19. Detalii aici.

Artmania a început de joi, dar nu se va termina până duminică. Programul concertelor din Piața Mare, aici.

Metamorfoze” după Ovidiu se va juca duminică, la Fabrica de cultură, de la ora 21:30. Detalii aici.

Dacă vremea va fi bună, sigur vă stă gândul la o bălăceală. Chiar si dacă plouă se poate face baie, pentru că aici găsiți lista cu piscinele și ștrandurile din tot județul, chiar și cele acoperite.

Pentru un film bun se găsește întotdeauna timp. La Cinema Arta sunt filme bune, ale căror program îl găsiți aici.

Ultima oră

Comentariul meu