foto - cel mai mare portal de vânzări on-line din românia, are acum punct de lucru și livrare la sibiu

sibiu

Elefant anunță deschiderea primului său punct de livrare din Sibiu. Astfel, sibienii care comandă de acum înainte de pe elefant.ro pot opta să le fie livrate coletele la acest nou pick-up point și au avantajul de a nu mai plăti suplimentar pentru transportul comenzii cu curierul.

Mai mult, la pick-up point cumpărătorii pot veni într-un interval orar generos, pot deschide coletele și pot verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau chiar probate, iar în cazul în care nu sunt conforme cu așteptările celor care le-au comandat pot fi returnate pe loc.

În septembrie 2015, Elefant a deschis primul pick-up-point în București extinzându-se apoi în mai multe orașe din țară.

“Sibienii ne-au dovedit că sunt printre cei mai fideli clienți ai Elefant și din acest motiv am decis extinderea rețelei noastre de puncte de livrare aici. Dorim să fim cât mai aproape de sibieni, dorim să le oferim acces cât mai facil și mai rapid la produsele pe care le comandă de pe Elefant, beneficiind totodată de transport gratuit”, explică Oana Cazan, Marketing Manager la Elefant.

Pentru a marca deschiderea punctului de livrare din Sibiu de pe bulevardul General Vasile Milea, Elefant oferă clienților din acest oraș câte o carte-cadou. “Am pregătit cadouri pentru toți clienții noștri din Sibiu. Îi așteptăm pe cei care au primit SMS-ul nostru la pick-up point-ul elefant.ro. O carte-cadou este special rezervată pentru fiecare dintre ei până pe 5 august”, declară Oana Cazan.

Adresele și programul punctelor de livrare Elefant din țară sunt disponibile la adresa http://www.elefant.ro/pickup.

Despre elefant.ro
elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 600.000 de clienți o gamă existinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 18 puncte de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins recent și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova și un magazin online local elefant.md.

Ultima oră

Comentariul meu