un minor din cisnădie a furat o mașină, a plecat la plimbare prin oraș și a făcut accident

minor volan masina

Un băiat de 14 ani din Cisnădie a vrut să se distreze într-o după amiază de vară, în timpul vacanței. Doar că nu s-a jucat vreun joc al copilăriei, ci a reușit să își pună polițiștii pe cap, care îl cercetează acum pentru patru infracțiuni.

Polițiștii din Cisnădie au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale produs pe str. Mălinului din localitate.
La fața locului polițiștii rutieri au identificat un minor de 14 ani, domiciliat în Cisnădie care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că a condus un autoturism iar în momentul în care a încercat să intre într-o parcare a acroșat un autoturism parcat regulamentar iar cu partea spate a mașinii a intrat într-un șanț.
Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minorul a sustras mașina din curtea unui localnic, fără acordul sau cunoștința acestuia.
Autovehiculul condus de minor este neînmatriculat.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință (art. 230 alin. 1 Cod Penal), conducerea unui autovehicul neînmatriculat (334 alin. 1 Cod Penal), conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare (art. 334 alin. 2 Cod Penal), precum și conducerea unui vehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere (art. 335 alin 1 Cod Penal).

Ultima oră

Comentariul meu