din ciclul ce se mai fură la sibiu. ditamai tractorul pe care nu îl mai găsește nimeni

tractor

Familia Neghirlă din Metiș are probleme. Cu toții o duc mult mai greu de două săptămâni încoace, de când un membru al familiei le-a fost furat. Așa de drag le era, încât îl considerau foarte apropiat.

13867141_1237004472991008_1408783129_nEste vorba despre un tractor care le-a stat alături ani și ani, i-a ajutat să își câștige traiul de zi cu zi, pentru că familia trăiește din ceea ce cultivă. Totul a fost bine până într-o noapte, acum două săptămâni, când cineva care a avut nevoie de tractor, pur și simplu l-a furat.
”L-au luat din grădină, noaptea, pe la ora unui, doi….Am anunțat poliția, l-am căutat și noi, dar nimic….e drept, era cu cheia în contact, dar chiar să-l fure….”, a povestit Constantin Neghirlă.
Toată familia tânărului se folosea de tractor, inclusiv unchiul său. ”Îl foloseam la câmp, la fân, la pădure când mergeam după lemne. Acum trebuie să plătim pe cineva ca să închiriem un tractor când avem nevoie. Ne descurcăm tare greu fără el”, mai spune Constantin.
Familia nu bănuiește cine ar fi putut face așa ceva, dar cred că nu este cineva din sat. ”Nu cred că este de pe la noi. Oricum, poliția îl caută, dar până acum nimic. Un tractor așa, la mâna a doua, ar costa 5.000 de euro, că asta avea si 4X4, avea mai multe….”, spune cu nostalgie Constantin.

Așa că dacă zăriți tractorul din imagine, înmatriculat în cumona Mihăileni, nu ezitați să contactați cea mai apropiată secție de poliție. Familia Neghirlă ar fi tare fericită.

Ultima oră

Comentariul meu