decizii importante luate la consiliul județean. bani în plus pentru piața țărănească și câteva drumuri județene

piata taraneasca aniversare 3 ani sibiu (10)Ședința de Consiliu Județean de joi a consemnat și aprobarea a câtorva proiecte cu impact important pentru populația din capitala județului cât și pentru locuitorii județului Sibiu.

A fost adoptată rectificarea  bugetului propriu de venituri şi cheltuieli al Judeţului Sibiu, precum şi al bugetelor unor instituţii şi servicii finanţate din bugetul Consiliului judeţean Sibiu pe anul 2016. Se alocă fonduri pentru realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenții (D.A.L.I) vizând modernizarea pieţei volante de la Sala Transilvania pentru a asigura funcţionalitate sporită, condiţii igienice adecvate pentru producători şi mai multă siguranţă pentru consumatori. Vorbim de o alocare 40.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Ședință cu scântei la Consiliul Județean Sibiu. Dialog cu reproșuri între Cindrea și Cîmpean

Bani pentru drumuri
Din Fondul de intervenţie la dispoziţia guvernului pentru unităţi administrativ teritoriale afectate de inundaţii a fost alocată o subvenţie de 2,2 milioane lei pentru lucrări de refacere pe trei drumuri judeţene: DJ 104 G (Săcădate – Nucet – Cornăţel), DJ 105G (Sadu-Sădurel) şi DJ 142E (Dârlos – Hoghilag respectiv Alma – Dumbrăveni). Din fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Programul Naţional de Dezvoltare Locală, s-au alocat 800.000 pentru Construire Pod, Bogatu Român pe DJ 141C. Spitalul de Psihiatrie primeşte fonduri pentru achiziționarea unui generator de curent, iar Spitalul de Pneumoftiziologie pentru lucrări de igienizare şi renovare a spălătoriei.

Ultima oră

Comentariul meu