foto – biciclist apostrofat de polițiștii locali la sibiu. nu s-a dat jos de pe bicicletă să ocolească mașina spp-iștilor ce păzesc casa lui iohannis

masina spp strada baleaIncident neplăcut pentru un sibian care în data de 26 iulie se deplasa pe strada Bâlea din Sibiu. Poliția Locală l-a oprit și l-a legitimat pentru că a ”îndrăznit” să iasă de pe pista de bicilete ca să ocolească o mașină a celor de la SPP, care asigură paza casei președintelui Klaus Iohannis. Mașina era parcată exact pe pista de biciclete și într-un loc în care acest lucru este interzis.

Un cititor ne-a transmis fotografia atașată acestui articol și ne-a povestit cum a fost la un pas să primească amendă de la Poliția Locală Sibiu pentru că a îndrăznit să iasă de pe pista de biciclete și să ocolească mașina din imagine. Cititorul ne-a povestit că mașina era parcată fix în poziția în care se vede și în fotografie și nu avea altă opțiune decât să o ocolească. ”Vă trimit o fotografie facuta ieri 26/07/2016 ora 19:25 pe strada Balea, unde masina celor de la SPP sau cine naiba il pazeste pe domnul presedinte era pe pista de biciclete. Trecând cu bicicleta pe strada Balea, a trebuit sa ocolesc aceasta masina si surpriza, dupa ce m-am asigurat si am depasit-o, am fost oprit de un echipaj de la politia locala, care dupa legitimare ma intrebat de ce am parasit pista de biciclete”, povestește cititorul nostru.
Până aici poate nimic anormal, doar că polițiștii în loc să le atragă atenția celor de la SPP că au mașina parcată pe pista de biciclete, au găsit de cuvință să îl apostrofeze tot pe biciclist și chiar au fost la un pas să îl și amendeze. masina spp trotuar”Le-am spus ca nu puteam sa intru in portbagaj, apoi prin masina si sa ies prin motor. Replica a fost urmatoarea: Stimate cetatean trebuia sa va da ti jos de pe bicicleta si sa urcati pe trotuar pe langa bicicleta, apoi puteati sa va continuati deplasarea. (..) Pana la urma am primit avertisment verbal pentru ca nu aveam vesta reflectorizanta Prin urmare am fost facut prost in fata de niste incompetenti care în loc să il sa avertizeze acel Dorel care parcase masina neregulamentar, au gasit de cuvință să se ia de mine, ca un tampit care merge zilnic pe bicicleta”, a mai povestit cititorul nostru.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. nici nu stateam de vorba cu militienii de la locala. le spuneam sa imi zica pe baza la ce articol din lege imi da amenda si cu poza facuta mergeam direct in instanta dupa care le ceream daune morale de 1 milion de euro sa vedem cum o mai scoteau pe asta…
    niste nesimtiti astia de la locala care in loc sa isi faca datoria plimba ursul pe banii nostrii… de i-ar desfiinta odata si sa ramana doar politia normala si cei de la rutiera sa isi faca datoria ca si aia nu stiu decat sa stea la treceri de pietoni dar nu ar face nimic sa ajute la buna circulatie prin oras si nu numai.
    de aia de la SPP nici nu are rost sa mai vorbim ca sunt niste tarani fara bun simt si care se cred Dumnezei pe acest pamant dar in afara de muschi nu au nimic si nici muschii nu ii au toti…

  2. Pt cel care spune ca spp are voie sa parcheze unde vrea…..prieten drag in Romania exista un singur cod rutier, si spune asa, exceptie de la respectarea regulilor au doar masiniile ministerului de interne cu dotari vizibil si acustice…deci acest Logan infect putea fi a unui nu dorel ci a uni smecher cu functie…deci lasa ne cu texte dinastea…cat priveste actiuniile de prevenire a celor de la PL intradevar sunt ok insa mai sunt si exagerari…….draga sibianule care ai trimis poza…data viitoare scuipai in ochi daca au intradevar texte dinastea….

  3. Lasa, poate-o pierde si pe asta in instanta si poate lumea circula linistita pe acolo.