super concurs de marton și semimaraton la păltiniș. începe cindrel inalergare

cindrel in alergarePe 30 iulie 2016, ora 9.00 va avea loc startul celei de-a 5-a ediţii a competiţiei Cindrel InAlergare – concurs de alergare pe traseu montan, prima şi singura de acest gen din zonă.

Competiţia organizată în munţii Cindrel, cu start-ul în stațiunea Păltiniș, a atras la ediția din 2015 peste 290 de participanţi. Printre participanţii de la primele două ediții s-au numărat şi sportivi recunoscuţi în domeniu alergării montane din Romania: Lucian Clinciu, Adrian Bostan, Cornelia David, Silviu Bălan, Gianina Tanase, Radu Milea, Daniela Marin, Ioana Mica, Mihai Orleanu etc.
Anul acesta evenimentul se va desfăşura în ultimul weekend din luna iulie (30 iulie), organizatorii aşteptând la start în jur de 300 de participanţi pentru cele 3 curse pregătite: maraton (42km), semimaraton (21km) şi cursa familiei (aproximativ 5 km) – un eveniment organizat pentru mici și mari, interesaţi să descopere misterele celei mai vechi staţiuni montane din România.
Probele de maraton şi semimaraton includ următoarele categoriile de vârste: 18-29 de ani, 30-39 de ani, peste 40 de ani, atât la masculin cât şi la feminin, plus categoria OPEN, reprezentând cele mai bune rezultate per total, neluând în calcul categoria de vârstă.
Mai multe detalii despre trasee puteți găsi aici: http://inalergare.ro/
Publicul este invitat să susţină alergătorii de la cele 3 probe pe data de 30 iulie 2016; accesul este liber în zona de desfăşurare a competiţiei – stațiunea Păltiniș (Sibiu).

Ultima oră

Comentariul meu