sibianul hamude, de la ”insula iubirii”, înșelat de iubită în fața întregii țări la televizor

captura_sex

Sibienii Loredana și Hamude formează unul din cuplurile care își testează iubirea la emisiunea ”Insula Iubirii”. Se pare însă că dragostea lor nu a trecut testul, pentru că tânăra blondă și-a înșelat iubitul cu ispita Sorin. Și totul s-a petrecut în fața camerelorde filmare care au surprins totul.

Loredana și Sorin au testat terenul mai multe zile, până când au trecut la acțiune. Tânăra a dat semne că se răzgândește la gândul că o vede toată țara, dar apoi i-a făcut lui Sorin o vizită în cameră unde a căzut pradă ispitei.

loredana

„Îmi place pe burtă. Uite aşa îmi place! Stai că sunt udă!”, i-a spus Loredana ispitei.

sorin_6

Ispita Sorin spune că Loredana nu va mai reprezenta nimic pentru el după încheierea emisiunii. „Ne-am jucat puţin mai erotic. Nu ştiu ce o să se întâmple. Ne-am încins, dar nimic mai mult. Nu că nu mi-ar plăcea! Singurul lucru care o reţine acum sunt camerele. În secunda 1 după ce vom pleca de aici nu va mai fi aşa. Sunt sigur 100%. Acum o să mă retrag uşor-uşor, pentru că nu mai am ce să demonstrez. Am vrut să-i arăt lui Hamude”, a spus Sorin.

sorin_radu

La începutul emisiunii Lordana și Hamude declarau că sunt un cpulu sudat care nu poate fi despărțit prea ușor. Cei doi au mărturisit chiar și când au făcut prima data sex: la două luni după ce s-au cunoscut. „Suntem romantici, suntem un cuplu perfect, ne iubim foarte mult și ne dorim o relație cât mai lungă. Ne-am cunoscut în Sibiu, a fost dragoste la prima vedere, ne-am mutat împreună după două luni și ne înțelegem excepțional. Ne completăm unul pe celălalt”, declarau ei la începutul competiţiei.

loredana si hamude
loredana si hamude

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Un barbat arab poate ierta orice femeii pe care o iubeste, dar inselatul NICIODATA.
    Loredana este ieftina si se vinde repede pe iluzii , cand vrei casatorie, cand vrei respect si iubire de la barbatul care te alege sa petreaca viata cu tine trebuie sa ai principii sanatoase de viata si orice ispita care iti apare trebuie refuzata vehement. Daca ai principii si daca te respecti pe tine si pe alesul tau, ratiunea niciodata nu va permite sa dai vrabia din mana pe cea dupa gard, doar in cazul in care esti o persoana ieftina care gandesti cu ceea ce ai in pantaloni. Dar toata lumea stie ca „DIN COCOS NU FACI GAINA, NICI DIN TARFA GOSPODINA!”