fc hermannstadt, egal în amicalul de la vâlcea cu csm-ul din localitate

fc hermannstadtEchipa lui Marian Mărgărit a remizat la finele săptămânii trecute în partida amicală disputată la Rm. Vâlcea cu CSM-ul din localitate. Sibienii au revenit în joc după ce au fost conduși de două ori pe tabela de marcaj.

FC Hermannstadt deşi aflată abia la startul pregătirilor, a dat o replică bună şi este evident că, indiferent de seria din care va face parte, este favorită la promovarea în eşalonul secund, opinează cei de la saptamana.net.  Vâlcea a deschis scorul în minutul 35, când juniorul R.Georgescu a profitat de eroarea portarului sibian, Moldovan, care a respins greşit. Peste numai câteva minute, sibienii au egalat prin Neacşa şi la pauză s-a intrat la egalitate, scor 1-1.
Pe o căldură sufocantă, cei doi antrenori, Jerry Gane şi Marian Mărgărit au făcut multe schimbări în repriza secundă, dar jocul a continuat să fie echilibrat. CSM a revenit în avantaj în minutul 52, când fundaşul Neag a marcat cu un şut violent, din interiorul careului. În minutul 65, Hermannstadt a egalat prin Tătar. Astfel, s-a terminat 2-2, deşi antrenorul vâlcenilor, Jerry Gane a reclamat vehement un penalty spre final.

Răzvan Dâlbea: ”Este foarte important că Sibiul are din nou echipă”
Secundul lui Marian Mărgărit și totodată și jucător de bază al echipei sibiene, Răzvan Dâlbea, a opinat după meci că meciu de verificare a fost unul bun. ”În primul rând sunt jucător, antrenor secund sunt mai mult ca să îi ajut pe cei tineri să se integreze şi să se obişnuiască cu nivelul la care suntem acum. A fost un meci bun de pregătire, noi suntem în căutări, cu mulţi jucători noi, CSM este mai aproape de startul campionatului. Vâlcea este şi ea o echipă cu mulţi jucători noi, cu timpul, îşi va cristaliza o formulă de echipă şi îşi va îndeplini obiectivul. Este foarte important că Sibiul are din nou echipă, oamenii sunt dornici de fotbal, sperăm să îi aducem la stadion, prin jocul pe care îl vom presta în timpul campionatului” a spus Răzvan Dâlbea.

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Hermannstadt 2-2 (1-1)
Au marcat: Georgescu 35, Neag 52 / Neacşa 39, Tătar 65

CSM Râmnicu Vâcea: Muţiu – Samson, Neag, Dumitraşcu, Buşu – Vasile, Pârvu, Iordache, Georgescu – Fl.Costea, B.Geantă. Au mai jucat: Ed.Preda, Ov.Mihai, Ceapă, M.Ion, David, Drăghici, Cocină, Dina, B.Popescu. Antrenor Jerry Gane

FC Hermannstadt: Moldovan – Al.Barbu, Bratu, I.Tătaru, Medeşan, Dâlbea, Marcu, Lupu, Seiwerth, Neacşa, Necşulescu. Au mai jucat: Voicilă, Monea, Bâra, D.Popa, Trohin, D.Tătar, Piko, Tineiu, Rogozan, Cristiu, A.Câmpeanu. Antrenor Marian Mărgărit
Sursa foto: săptămâna.net

Ultima oră

Comentariul meu