explicația primăriei pentru semaforul montat pe bulevardul corneliu coposu vizavi de sala thalia. când devine funcțional

semafor coposuOra de Sibiu a solicitat primăriei Sibiu un punct de vedere oficial legat de faptul că pe Coposu, în apropiere de sala Thalia, la trecerea de pietoni de acolo a fost montat un semafor.

Municipalitatea sibiană a confirmat faptul că respectivul semafor urmează să fie pus în funcțiune chiar de săptămâna care urmează. Vorbim de un semafor care va putea fi acționat manual de pietonii ce doresc să traverseze bulevardul Coposu prin acea zonă. ”În respectiva locație Primăria Sibiu instalează un sistem de semaforizare pentru a crește siguranța pietonilor care traversează trecerea. Semaforul pietonal va fi prevăzut cu buton. Semaforizarea va fi pusă în funcțiune în cursul săptămânii viitoare, după ce va primi și avizul Poliției Rutiere”, a explicat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al primăriei Sibiu, pentru oradesibiu.ro.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Primăria a montat un semafor nou pe Bulevardul Corneliu Coposu. Tu ești de acord cu el?

Păreri împărțite
Mulți cititori și-au exprimat însă dezaprobarea pentu montarea acelui semafor, prin zeci de comentarii postate la articolul publicat anterior de Ora de Sibiu.
” Din semafor in semafor in 50 de metri…. Inteligenți ăștia de la comisia de circulație! Bubuie!”, spune Teodora Gheorghiu. ” Dar ne intreaba cineva ? Pentru2-3 trecatori sa se faca coloane auto pe tot bulevardul și pe deasupra la 60 m este o intersectie semaforizta in fata spitalului”, spune și Rosalim Sorin.
Sunt însă și sibieni care au aplaudat decizia municipalității. ”Este binevenit semaforul in acea zona. Eu eram sa fiu omorat pe trecerea aia de 3 ori pana acum. Este cea mai periculoasa trecere de pietoni din Sibiu”, spune Giorgio Grande. ” Mai bine treceri cu semafor decât sa stea poliția la pândă ca nu ai acordat prioritate pietonului, mai bine mai pierd un minut în trafic decât fără carnet….”, spune Comănese Dan Răzvan. Citiți toate comentariile AICI.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Eu sunt de parere ca sunt foarte utile aceste semafoare. Si cel de pe Soseaua Alba-Iulia este foarte util. Ar trebui si cel de pe Mihai Viteazul sa fie ” cu buton”, sa nu mai stam dimineata in drum spre serviciu aiurea la „rosu” si sa nu treaca nimeni.

    1. Daca semaforul este rosu inseamna ca trece cineva pe zebra, oricum opreai daca trecea cineva pe zebra. Sau nu? Numai aia limitati opresc la zebra?