biciclete furate în plină zi la sibiu. au o valoare de peste 22.000 de lei!

bicicleteUn bucureștean a trăit clipe de coșmar la Sibiu. Omul aflat în transit prin oraș, a parcat mașina pe Coposu și a mers să viziteze orașul. Trei tineri din Sighișoara și Blaj au furat cele două biciclete aflate pe plafonul mașinii și au dispărut. Poliția i-a prins la Sighișoara, iar cele două biciclete în valoare de peste 22.000 lei au fost recuperate.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reușit miercuri, în baza activităților investigativ-operative desfășurate, identificarea și reținerea a trei bărbați bănuiți de furtul a două biciclete. În data de 16 iulie, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la furtul a două biciclete, prejudiciul reclamat fiind de aproximativ 22.500 de lei.
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu s-a stabilit faptul că, autori necunoscuți, au sustras cele două biciclete de pe plafonul unui autoturism, prin forțarea sistemelor de închidere ale suportului. Polițiștii au stabilit faptul că furtul s-a produs în timpul zilei, în intervalul orar 14.30 – 16.30, în timp ce autoturismul se afla parcat pe b-dul C. Coposu din municipiul Sibiu.

I-au prins la Sighișoara
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în urma activităților investigativ-operative desfășurate și administrării probelor ridicate de la fața locului, au identificat și reținut 3 bărbați bănuiți de săvârșirea acestei fapte. Totodată, polițiștii au recuperat cele două biciclete, urmând a fi restituite în cursul acestei zile proprietarului. ”Împotriva celor trei bărbați, cu vârsta cuprinsă între 23 – 26 de ani, domiciliați în localitățile Blaj (județul Alba) și Sighișoara (județul Mureș) s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Le-ar fi trebuit suporturi pentru biciclete mult mai eficiente, care sa nu permita furtul acestora.