video foto - isteria pokemon go la sibiu. sibienii au intrat și ei în joc. iată harta virtuală a orașului!

pokemon sibiu 11Cel mai viral joc virtual al momentului i-a băgat în priză deja pe sute de tineri din Sibiu. A apărut și o hartă virtuală unde poți vedea câți pokemoni sunt în joc și unde poți să îi găsești în oraș. Au apărut deja locații tradiționale pentru ”luptele” de adjudecare a pokemonilor.

De câteva zile cu siguranță că unii dintre voi ați observat în locațiile enumerate mai sus mai mulți tineri care se plimbau asemenea unor ”zombie” și parcă puțin dezorinetați cu telefoanele în mână. Ei bine nu vorbim de oameni bolnavi fizic ci de persoane înebunite dea dreptul de cel mai viral joc al momentului pe întregul mapamond.pokemoni bcrVorbim de Pokemon Go, joc care este disponibil de câteva zile și în România, iar sibienii au intrat și ei ”în horă”. Numărul celor ”virusați” cu acest joc crește de la o zi la alta, iar acest lucru se vede și cu rapiditatea cu care harta virtuală din Sibiu a jocului se umple de la o oră la alta. Sunt deja sute de sibieni care aleargă după pokemoni prin oraș. pokemon gong 2”Nu pot să vă descriu jocul. Trebuie să îl jucați și să simțiți pe propria piele cum este și ce senzație trăiești. E foarte tare”, ne-a explicat un tânăr pe care l-am întâlnit pe stradă cu telefonul în mână alergând după pokemoni.pokemon parc
Teatrul Gong, Casa de Cultură a Sindicatelor, Facultatea de Științe Economice, Cimitirul Municipal sau Parcul Sub Arini și chiar și parcările hypermarketurilor sunt doar câteva locații în care puteți vedea ”la treabă” pe sibienii care au intrat în febra jocului Pokemon Go.

Grup pe Facebook pentru Pokemon Go la Sibiu
În mediul virtual a fost înfințat chiar și un grup în care sunt deja peste 330 de membri ce interacționează, discută, postează opinii, fotografii, ponturi și chiar și imagini video cu cei ce au intrat în febra jocului. Acesta crește de la o zi la alta și a devenit extrem de interactiv în doar câteva zile. Grupul îl puteți accesa AICI.

Hartă virtuală la Sibiu. Locații inedite pentru ”bătălii”
A apărut și harta virtuală unde se pot vizualiza atât pokemonii ce pot fi capturați cât și locațiile unde au loc ”bătăliile” virtuale, marea majoritate fiind locații publice cu ar fi Sediul Poliței Sibiu, Sala Transilvania, Facultatea de Științe Economice, Cimitirul Municipal Sibiu, Liceul Gheorghe Lazăr, Parcul Sub Arini, Sala Thalia, Podul Miciunilor, Piața Huet, etc.
Vezi mai jos harta

Explicația analiștilor pentru succesul jocului
Analiștii spun că rapiditatea cu care acest joc a devenit un fenoment global este faptul ca acesta încurajeaza interacțiunea socială. Unii analiști considera aplicatia un mod de a fi controlati, dar altii se bucura ca in sfarsit a aparut un joc online care are legatura cu viata reala si care ii face pe utilizatori sa renunte la statul pe canapea.

Sursa foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Bine ca ati pus un hater nenorocit sa scrie articolul. ‘Isterici’ sunteti voi haterii, cu creierele voastre ‘virusate’ de rahat mancat de la televizor, ce nu va puteti bucura de un joc in care trebuie sa te plimbi pur si simplu (nu sa alergi cum o scris maimuta cu internet in articol) si ‘bataliile’ sunt doar la Gym`uri, unde iti lasi un pokemon si iti vezi apoi de treaba.
    Imi pare rau pentru voi, haterii, stati in casa si jucati`va LOL sau METIN in romana, si lasati`ne pe noi sa iesim sa facem miscare, prinzand pokemoni 🙂

  2. da,sa nu steie pe canapea,si mai bine joaca cacatu ala si poate din greseala isi pierd vietile

  3. o tampenie de joc,ai imbolnaveste mental pe toti! viitorul suna bine,in maxim 5-10 ani,niciun idiot din cei din poza nu va avea chef sa munceasca,doar sa stea nonstop cu tel in mana!

    1. Da normal, ii imbolnaveste datorita faptului ca…. adica…. hmm, cum ii imbolnaveste? Daca nu-ti place nu juca. Ai niste argumente geniale. Felicitari.