un afgan a comis un atac barbar cu cuțitul și toporul într-un tren din germania

wurzburg garaUn tânăr afgan în vârstă de 17 ani,a atacat cu toporul și cuțitul pasagerii ai unui tren din Germania.
“Allahu Akbar (Alah e mare)”. Sunt cuvintele pe care potrivit unui purtător de cuvânt al Guvernului landului Bavaria, din Germania, le-a pronunțat tânărul afgan înainte de a ataca pasagerii unui tren regional, luni seara, în jurul orei 21, ora locală. Atacul s-a produs în apropiere de Wurzburg, în sudul Germaniei. Atacatorul care a sărit la pasageri cu un topor și un cuțit a lăsat în urmă trei răniși grav și o persoană rănită ușor.Alți 14 pasager au fost în stare de șoc, fără a suferi răni.
Mai mulți martori ai atacului au anunțat poliția și mecanicul trenului, care o oprit garnitura care circula între
Treuchlingen și Wurzburg. Un comando specială al poliției, care se afla din întâmplare în zonă l-a împușcat pe atacatorul care intenționa să fugă.
https://www.youtube.com/watch?v=M-V_vmTC8fM

Ministrul de interne bavarez, Joaquim Herrmann, informat presa că agresorul era un afgan de 17 ani, care ajunsese recent în Germania, fără familie, ca solicitant de azil. Acesta trăia într-o familie adoptivă din Ochsenfurt, o micp localitate situată la 20 de km de Wurzburg.

Ministrul a precizat că atacul ar putea avea legătură cu cel din Nisa, având în vedere că astfel de atentate pot avea imitatori.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu